Jobbet Nu söker vi en öppen och utåtriktad order-och logistikansvarig! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nu söker vi en öppen och utåtriktad order-och logistikansvarig! publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba på ett marknadsledande företag som utvecklar och säljer läcksökare? Vi hjälper våra kunder att kvalitetssäkra sina produkter och tjänster för bättre funktion och minskad miljöpåverkan. Våra kunder finns runt om i världen och ca. 90% av vår försäljning går på export. Detta innebär många spännande internationella kontakter både inom koncernen och med våra kunder. Vill du vara med på en tillväxtresa i ett innovativt företag där vi behöver en person som tar vår verksamhet inom produktionsplanering, order och logistik till en ny nivå?

Om företaget
INFICON AB härstammar från pionjären Sensistor som skapade vätgasmetoden för läcksökning och tätkontroll. Företaget har sedan början av 1980-talet framgångsrikt bedrivit utveckling, tillverkning och försäljning av vätgasdetektorer för läcksökning och ingår idag i INFICON koncernen, som är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. I Skandinavien säljer företaget samtliga koncernens produkter för läcksökning och är dessutom ett av koncernens utvecklingscentrum för sensorteknik. Koncernen har 1000 anställda och omsatte 373 MUSD år 2017. INFICON AB finns i Linköping och har 25 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill utveckla och ansvara för den dagliga verksamheten inom produktionsplanering, order och logistik. Detta innebär bl a att du kommer att ta emot och bekräfta order, fakturera kund och boka transporter för leverans. Vi ger dig ansvaret för frakter och ansvar, utföra exportkontroll och arbeta med frihandelsregler. Vidare kommer du samarbeta med lagret och ansvara för rutiner kring logistik- och orderhantering. Vi ger dig även uppdraget att arbeta med prognoser, planera beläggning hos underleverantörer, prioritering av produktioner, starta produktioner och kontroll av materielbehov. Inom ekonomi kommer du ansvara för artikelregister, administrera prislistor, lägga upp nya kunder och ta fram statistik. Du har en stor möjlighet att påverka innehållet i din roll under denna spännande tid vi har framför oss! Du kommer att ingå i ett företag där vi har en härlig familjär stämning, där vi alla hjälper varandra och där vi uppmuntrar initiativ och lyssnar på varandra!

Din profil
Vi vill erbjuda dig som brinner för order, logistik och produktionsplanering en möjlighet att utveckla den här tjänsten till en roll att förlita sig på i ett växande företag där allt inte är skrivet i sten! För att lyckas med detta är det en förutsättning att du tycker om kontakt med många människor, att du är nyfiken och har en vilja att lära dig! Vi hoppas att du gillar att ta initiativ till utveckling, är självgående i ditt arbete och tycker om att ha många bollar i luften. Du får ett varierande arbete och du förstår att din roll är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag. Vi ser helst att du har erfarenhet från tidigare arbete inom order och logistik och/eller produktionsplanering och att du har erfarenhet från affärssystem, gärna SAP, då detta kommer vara ditt främsta arbetsverktyg. Du behöver även behärska engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se Lön: Månadslön Anställningsform: 6 månaders provanställning, därefter tillsvidareanställning

Referens

3494

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.