Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi Embedded-utvecklare till attraktivt bolag! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi Embedded-utvecklare till attraktivt bolag! på Framtiden

Nu söker vi Embedded-utvecklare till attraktivt bolag!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Brinner du för programmering och inbyggda system? Vill du arbeta för ett branschledande företag verksamma inom kamerautrustning? Ta möjligheten och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Embedded-utvecklare hos vår kund kommer du arbeta med hårdvara och mjukvara för att förbättra användarvänligheten i kamerautrustningen som företaget tillverkar. Du kommer primärt arbeta i C/C++ i Linuxmiljö – där du arbetar med inbyggda system för att bl.a zoomobjektiv, Auido/video-streaming och andra komplexa funktioner i kamerautrustningen som ger användaren bästa möjliga användarupplevelse.

Du kommer tillhöra en grupp där ni arbetar efter metoder enligt Scrum i projektform. Detta är rollen för dig som vill ges möjlighet att utvecklas hos ett branschledande företag med teknik i framkant!


Om företaget:
Vår kund är en välrenommerad och internationellt erkänt framstående bolag inom kamerautrustning. Med en ledande ställning inom professionell kamerautrustning så arbetar företaget med ny teknik – där du som ingenjör för möjlighet att verka i en innovativ miljö i framkant.

Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil:
Skallkrav:
- Högskoleutbildning, med fördel inriktning mot inbyggda system.
- Engelska
- C/C++
- Linux

Meriterande:
- Svenska

Personlighet:
Vi ser att du som söker besitter ett stort intresse för teknik, programmering och i synnerhet inbyggda system. Du är vetgirig och vill ständigt utveckla dig själv, och dina tekniska färdigheter. Vidare är du samarbetsvillig och arbetar väl i grupp med dina kollegor. Välkommen med din ansökan!

Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Snarast eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Skallkrav: - Högskoleutbildad, med fördel inriktning mot inbyggda system. - Engelska - C/C++ - Linux
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049260056