Jobbet Nu söker vi dig som vill jobba som parkeringsövervakare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nu söker vi dig som vill jobba som parkeringsövervakare! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en person som brinner för god service? Trivs du att arbeta utomhus tillsammans med härliga kollegor? Vill du få möjlighet att jobba för en dynamisk stad i ständig förändring? Då är du den vi söker!

Som parkeringsvakt kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet samt hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service.

Du kommer under de första sex månaderna vara anställd av Poolia för att sedan om du och uppdragsgivaren är överens bli anställd direkt hos uppdragivaren.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så ansök idag!

Om tjänsten
Som parkeringsövervakare har du som uppgift att hålla staden tillgänglig, framkomlig och säker. Du gör det genom att vara uppdragsgivarens representant i alla möten med trafikanter och i första hand vägleda trafikanter på ett pedagogiskt sätt och göra det enkelt och smidigt för dem att betala. I arbetet ingår också att bevaka och övervaka parkeringsytor som ingår i kundens bevakningsområde för att säkerställa att bilar inte står felparkerade. Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du trivs med att arbeta självständigt då du tar ett stort eget ansvar och du arbetar också strukturerat och ordningsamt. Vi tror vidare att du har erfarenhet inom serviceyrken och har en god fysik. För att lyckas i denna roll behärskar du svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande. Körkort är ett krav.Referens

56104

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till