Jobbet Vi söker industriarbetare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker industriarbetare! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Vetlanda

ArbetsbeskrivningOm företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi industriarbetare för nya uppdrag!

 Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete.

Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete. I arbetet kan det även förekomma ett högt tempo, du bör därför tycka om att ha många bollar i luften samtidigt.

För att passa i rollen som produktionspersonal känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel och ha en positiv inställning.  Vidare förstår du vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund

Anställningsform/omfattning

Visstidsanställning på heltid.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Forma framtiden med oss!


Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se. 

Referens

25030

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till