Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent jobb i Sandviken på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent på Framtiden

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent

Framtiden Sandviken, Gävleborgs län Heltid
Vill du få in foten på ett stort, globalt bolag och vill arbeta som ekonomiassistent? Då har du chansen, läs igenom annonsen och skicka in din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent arbetar du med kund- och leverantörsreskontra och övriga betalningsflöden inom organisationen.
Du stämmer av fakturor, administrerar dem i systemen och säkerställer att betalningar blir utförda på ett korrekt sätt, samtidigt som du följer dem interna processerna och riktlinjerna.
Att stötta organisationen med information och kunskap och att minimera risken för felhantering av fakturor är en viktig del i ditt jobb och du arbetar kontinuerligt med att hitta förbättringar och föreslå nya lösningar i betalningsprocessen.
I den här rollen har du ett stort kontaktnät, både internt inom bolaget och med externa leverantörer, och du är duktig på att skapa goda relationer och ge pålitlig och transparent service.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet.
Företaget har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning.
Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.


DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent hos vår samarbetskund ser vi att du som söker har en ekonomi bakgrund, som lägst från gymnasienivå, vi ser också att du har någon form av erfarenhet från att arbeta inom något område mot ekonomi,
antingen små-skaligt på ett mindre bolag med enklare ekonomiuppgifter eller dig som har en mer utpräglad roll inom ekonomi. Det viktiga är att du har en baskunskap att stå på och ett driv att ta dig an denna tjänst med viljan att förbättra och utvecklas i och med företaget.
Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer då det är viktigt att man utför arbetet med hög kvalité.

Kompetenskrav
- Utbildning inom ekonomi, som lägst gymnasienivå
- Behärska det svenska och engelska språket i tal & skrift
- Kännedom i något ekonomiprogram (Ex, Visma, Fortknox, M3 eller liknande)
- God datorkunskap inom Microsoft Office paketet
-
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet som ekonom/redovisningskonsult
- Kunskaper i programvaror som, SAP/TRAX

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: 2022-01-06 (Kan diskuteras vid anställning)
Ort: Sandviken
Arbetstider:07:00 - 16:00
Omfattning: Heltid  

- Utbildning inom ekonomi - Kännedom i något ekonomi/bokföringsprogram - Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078736667