Jobbet Nu söker vi dig som vill arbeta med värdepappersadministration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nu söker vi dig som vill arbeta med värdepappersadministration publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning 
Du kommer att arbeta med emissionsadministration i samband med alla typer av aktierelaterade emissioner samt viss myndighetsrapportering. Arbetet innebär också många externa kontakter och för rollen krävs därför en god kommunikationsförmåga i svenska och engelska så väl i tal som skrift. Goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av arbete i VPC krävs.  En del av arbetet innebär även att vara delaktig i utveckling av arbetet inom avdelningen.


Kvalifikationer och egenskaper 
Du som söker har några års erfarenhet från en administrativ tjänst från emissionsbackoffice och/eller corporate actions. Du är noggrann, strukturerad och effektiv. Då tempot stundtals är högt är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga såväl som en god förmåga och trivs med att arbeta självständigt som i team. Du arbetar detaljfokuserat samtidigt som du kan lyfta blicken och se saker i ett större sammanhang.

Du har en relevant utbildning i förhållande till arbetsuppgifterna som tjänsten innebär. Som person ser vi gärna att du tycker det är stimulerande att arbeta i ett litet team där du som person måste vara anpassningsbar och där egna initiativ uppskattas. 

Om företaget 
Hagberg & Aneborn Fondkommission är ett oberoende emissionsinstitut med fokus emissionstjänster. Navet i verksamheten är vårt backoffice som tillsammans med våra projektledare arbetar nära kunden under hela transaktionen. Vi finns med ända från planeringsstadiet till slutlig leverans av värdepapper. Vår personal har mångårig erfarenhet från värdepappersmarknaden, finansmarknaden och framförallt emissionsmarknaden. Vi hanterar såväl mindre transaktioner i privata bolag som stora mer komplicerade uppdrag i noterade bolag. 

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Hagberg & Aneborn Fondkommission med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carola Streng Holgersson på carola.holgersson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-934933-174155

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till