Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker vi Controllers för uppdrag i Göteborgsområdet! jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker vi Controllers för uppdrag i Göteborgsområdet! på Poolia

Nu söker vi Controllers för uppdrag i Göteborgsområdet!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Just nu har vi ett ökat tryck på uppdrag för Controllers i Göteborgsområdet. Många av de uppdrag som vi får in från våra globala och nationella kunder söker konsulter för antingen kortare eller längre uppdrag via oss på Poolia. Vi söker främst dig som har flera års erfarenhet av jobbet som Controller, men välkomnar även dig som är lite nyare inom området och är redo för nya utmaningar. Uppdragen startar löpande och har ofta goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Våra kunder erbjuder blandade uppdrag inom Controllerområdet, vilket kan innebära att de söker allt från verksamhetscontrollers, redovisningscontrollers eller koncerncontrollers. Nedan är ett axplock av vad som kan ingå i din arbetsbeskrivning:


-Genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser
-Analys av verksamhetsinformation och ekonomiska resultat
-Ta fram prognoser kopplade till verksamheten
-Genomföra budgetarbete och budgetuppföljning
- Ansvar för att skapa och vidareutveckla modeller för nyckeltal- och kostnadsuppföljning
-Analysera nyckeltal

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vem är du?
För att vara aktuell för dessa uppdrag så behöver du ha en högskoleexamen som är inriktad mot ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi letar både efter dig som har flera års erfarenhet som Controller, men också efter dig som har påbörjat din resa inom området. Allt från junior till senior Controller helt enkelt!

Du har en stark analytisk förmåga är affärs- och kundfokuserad och tycker om att bidra till förändringar. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i MS Office och van vid att jobba med något slags ekonomisystem och analysverktyg.

Då uppdragen kan vara placerade hos globala kunder till oss, förekommer det att roller innefattar många internationella kontakter, och det ställs därmed höga krav på goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60936