Jobbet Nu söker Tieto IT-profil i Skellefteå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nu söker Tieto IT-profil i Skellefteå! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för att jobba med IT? Tycker om att arbeta med kvalité och gillar att ta ansvar? I denna rollen som DevOps kommer du dela teamets ansvar för nyutveckling, förbättring och underhåll av Tietos molnplattform. Ta chansen att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och hitta din egen utveckling inom bolaget, antingen som specialist eller generalist. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.


Om tjänsten
Tieto Sweden AB utvecklar och levererar IT-stöd för det svenska välfärdssystemet. Dem arbetar med med produkter och lösningar som underlättar arbetet för kommunens anställda och på samma gång ger medborgarna insyn och delaktighet. Med hjälp av deras produkter, e-tjänster, integrationer, mobila lösningar och välfärdsteknologi kan både användare av deras system och medborgarna på ett enkelt sätt få det stöd som behövs.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som DevOps kommer du att tillsammans med ett team om ungefär 7 personer i olika roller jobba med utveckling av deras molnplattform. Ni jobbar tillsammans för bättre tillgänglighet, prestanda, säkerhet och korta release-cykler och utvecklar i hela plattformens livscykel. I denna tjänst arbetar du dels mot Tietos kunder men också med att hjälpa till och svara på frågor från intern personal.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som har utbildning inom IT på högskolenivå eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbete. Vidare förväntas du kunna arbeta på plats på Tietos kontor i Skellefteå.

Det är meriterande om du har erfarenhet av SQL server, Active Directory och Windows Server samt programmerat i C#, Java eller PowerShell.

Som person är du:

• Kommunikativ
• Problemlösande
• En lagspelare
• Flexibel

Övrig information

• Start: Omgående - enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Skellefteå
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

Referens

15036880-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till