Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu söker Student Consulting en It-tekniker till vår kund i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu söker Student Consulting en It-tekniker till vår kund i Malmö! på StudentConsulting

Nu söker Student Consulting en It-tekniker till vår kund i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Har du ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta med service? Nu söker vi en It-tekniker till vår kund!

Information om uppdraget:

Vår kund fungerar som ett internt It-bolag och arbetar bl.a. med applikationsutveckling, drift, förvaltning och support. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta felsökning, beställning av tillbehör och installation av datorer/mobiltelefoner/Ipad/switchar/AzureAD-rättigheter mm. Du kommer att arbeta med support, men även onsite hos kund i södra Sverige och Danmark. Du kommer att hjälpa våra användare att ta fram IT-lösningar för deras ändamål.

Du kommer ingå i ett fartfyllt och hjärtligt arbetsteam på ca:15 personer varav 3 personer i Malmö där ni kommer att tillhöra. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mån-fre kl.8-16.15. Du kommer bli anställd konsult via StudentConsulting. Vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi har träffat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt arbete inom ett område du brinner för. Det är oerhört viktigt att du som söker är lyhörd, noggrann, ödmjuk, öppen och rak. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Det är en förutsättning att du har ett stort tekniskt intresse.

Vidare är du serviceminded och har en förmåga att hantera kunder på ett artigt och korrekt sätt. Att hålla hög kvalité på kundbemötande är oerhört viktigt för vår kund. Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet inom support, nätverksteknik, servicedesk. Vår kund använder sig bl.a. av; Windows 10, Office 365, Exchange samt ServiceNow (ärendehanteringssystem) och det är därför viktigt att du kan felsöka inom dessa program och har tidigare erfarenhet av detta.

Eftersom du även kommer att hantera en del danska kunder söker vi dig som kan göra dig förstådd på danska. Det behöver inte vara flytande, men ska kunna föra en hjälplig dialog på danska. Ange din språkkompetens och nivå i din ansökan. B-körkort är ett krav då kunden har kontor på olika orter, du kommer inte enbart att sitta onsite i Malmö, utan vid tillfällen även hjälpa kunder direkt ute på plats så det är ett omväxlande jobb.

Vi uppmuntrar dig som är intresserad av tjänsten att söka redan idag!

Sökord: Servicedesk, Nätverksteknik, Serviceminded, Onsite, Support

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Nu söker Student Consulting en It-tekniker till vår kund i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltid
Junior It-tekniker sökes till heltidsuppdrag i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
Brevbärare sökes för kommande uppdrag i Kungsbacka!
StudentConsulting Kungsbacka Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58151