Jobbet Nu söker Amendo Göteborg Ekonomikonsulter till hösten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nu söker Amendo Göteborg Ekonomikonsulter till hösten! publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

Arbetet som konsult inom Ekonomi innehåller arbetsuppgifter såsom;

Löpande bokföring
Kund och Leverantörsreskontra
Betalningar
Fakturering
Moms och Skattedeklarationer
Behjälplig vid månadsbokslut
Avstämningar
Administration

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Det är även en stor möjlighet att genom konsultuppdraget på sikt få en anställning hos kunden. 


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial ekonomisk utbildning samt några års erfarenhet från liknande arbeten. Kanske har du arbetat som konsult? Meriterande är om du har arbetat i olika ekonomiprogram och system. Vi tror att du har goda kunskaper i Officepkt och är en fena på excel. Som person gillar du att möta nya människor och företag och kan snabbt sätta dig in i olika processer och rutiner. Du är affärsmässig och engagerad och gillar att ge det lilla extra! 

Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Heléne Hansson 072-716 81 82 helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-931007-173194

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till