Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nu rekryterar vi mjukvaruutvecklare till Karlstad! jobb i Karlstad på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nu rekryterar vi mjukvaruutvecklare till Karlstad! på Framtiden

Nu rekryterar vi mjukvaruutvecklare till Karlstad!

Framtiden Karlstad, Värmlands län Heltid


Har du ett stort intresse för mjukvaruutveckling? Trivs du med att arbeta i team med komplexa uppgifter? Vill du vara med och bidra till ett mer utökat digitalt samhälle? Läs annonsen nedan och sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår samarbetspartner kommer du att arbeta med programmering i främst C / Java / C++ och du kommer ingå i ett Scrum-team där man tillsammans arbetar med projekt i att ta fram ny teknik inom radio/telekommunikation. Projekten man sitter i varierar beroende på slutkund, men det är främst inom implementering av det nya 5G-nätet samt utökning av det redan existerande 4G/LTE nätet.

Om företaget

Företaget som idag är världsledande inom sitt segment och har ett av sina större Sverige-kontor i Karlstad med drygt 230 medarbetar på plats i nya fräscha lokaler. Företaget har en vision om att vara en ständig partner i utvecklande av kommunikation ute i världen och arbetar mot dem allra största slutkunderna i städer runtom i hela världen.

Din profil

För att passa in i rollen som utvecklare hos vår samarbetspartner ser vi att du har en avslutad utbildning inom Data/IT med fokus mot programmering. Vi ser att du har goda kunskaper i att utveckla i åtminstone något av programspråken: C / Java / C++. Som person krävs att du tycker om att arbeta i komplexa, stora projekt och har ett genuint intresse för programmering.

Skallkrav:

- Eftergymnasial utbildning inom data/IT
- Genuint intresse av systemutveckling
- Kännedom i något av ovanstående programmeringsspråk

Meriterande:

- Arbetat med systemutveckling sedan tidigare
- Arbetat inom tele/kommunikationsbranschen sedan tidigare

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Karlstad
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
JAVA C C#
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050481697