Jobbet Norsktalande Resesäljare/Kundservicemedarbetare sökes till Nazar i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Norsktalande Resesäljare/Kundservicemedarbetare sökes till Nazar i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en norsktalande kundservicemedarbetare med stort intresse för att sälja resor och ge god service?

Information om uppdraget:

Vi söker nu en norsktalande resesäljare/kundservicemedarbetare för direktrekrytering till vår kund Nazar Nordic AB.

På Nazars Dream Center i Malmö fokuserar man på försäljning och service i världsklass mot fyra nordiska länder. Företagets mål är att alltid göra det lilla extra för sina gäster och att erbjuda personlig service som gör att förväntan inför drömresan startar redan vid första kontakten med Nazar. Som norsktalande kundservicemedarbetare hos Nazar blir du en del av deras Dream Center där försäljning och kundservice sker via telefon, e-mail, chatt och sociala medier.

I tjänsten som kundservicemedarbetare arbetar du med främst med ingående samtal där största uppgiften är att hitta den perfekta resan, enligt gästens drömmar. Det förekommer också administrativt arbete såväl som utgående försäljningssamtal under delar av året. För att kunna ge en god service och svara på detaljerade frågor från gäst, krävs det att du har bra kännedom om deras produkter och att du håller dig uppdaterad löpande. Nazar förser därför alla inom kundservice med relevanta utbildningar. Utöver försäljning och kundservice arbetar du med översättningar till och från norska och andra projekt inom företaget, under vissa tider på året.

Arbetstiderna kommer variera där du jobbar dagtid mån-fre men i perioder även fram till 20:00 vissa vardagar och en del lördagar och söndagar.

StudentConsulting arbetar med rekryteringen för denna tjänst men du kommer att bli anställd direkt av Nazar. Företaget erbjuder en inledande provanställning på 6 månader och därefter tillsvidareanställning. Tillträde är omgående och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Som person är du målinriktad, positiv och serviceminded. Du arbetar självständigt men är också en teamplayer som tycker om att arbeta i grupp. För att trivas i Nazars Dream Center behöver du vara stresstålig, tycka om högt arbetstempo med många arbetsuppgifter samtidigt och älska att inspirera och kommunicera med gäster. Du är noggrann, ansvarsfull och levererar alltid goda resultat i tid. Du är van vid att arbeta med datorn och telefonen som dina främsta arbetsredskap.

Krav för tjänsten:
•Norska och ett av de andra nordsiska språken på hög nivå muntligt och ett av språken även skriftligt
•Grundläggande kunskaper i engelska
•Datorkunskap
•Minst ett års arbetslivserfarenhet

Nazar erbjuder:
Resebranschen är en spännande, attraktiv bransch som ständigt utvecklas. Vi erbjuder en anställning i en global, marknadsledande koncern i nordisk arbetsmiljö med engagerade kollegor från många olika länder.
•Ett spännande och självständigt jobb med möjlighet för vidareutveckling i en dynamisk miljö
•Ett arbete där personlig service värderas högt
•Goda arbetsförhållanden i ljusa lokaler med trevliga omgivningar ett stenkast från Malmö C i Sverige
•Anställningsvillkor enligt kollektivavtal
•Konkurrenskraftig lön med provision

Låter detta som ett intressant jobb för dig? Sök då tjänsten omgående. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer för tjänsten.

Om arbetsgivaren:

Nazar är specialister på femstjärniga lyxhotell med All Inclusive för hela familjen. Huvudkontoret ligger i Malmö och härifrån arrangeras lyxcharterresor från Norden till Medelhavet. Nazar ingår i en nordisk resegrupp som består av, förutom Nazar, TUI i Sverige, Danmark, Norge, Finland och flygbolaget TUIfly Nordic. Den nordiska resegruppen ingår i världens största resekoncern, TUI Travel group. TUI Travel group har 30 miljoner kunder per år, 54 000 anställda och erbjuder resor från 31 länder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41221

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Studerande butikspersonal sökes! Malmö StudentConsulting
Extrajobb i showroom för byggvaruhus! Malmö StudentConsulting
Leveransplanerare till Lantmännen Malmö Academic Work
Affärsinriktad Konsultchef Helsingborg Palm & Partners Bemanning
Ingenjör Malmö Malmö Stad
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB
Chaufför - Landskrona Landskrona Derome Byggvaror
Utvecklare Lund Bravura
Licensansvarig Malmö Malmö Stad
IT-säkerhetsspecialist Malmö Malmö Stad
Behandlingsassistent natt Malmö Malmö Stad
Stödassistent 75% natt Malmö Malmö Stad
Familjehemssekreterare Malmö Malmö Stad
Dynamics AX - Consultant Malmö Nigel Frank International
Junior Mechanical Designer Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Malmö).