Jobbet Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till globalt företag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för kundservice samt att jobba mot en deadline? Vill du jobba inom ett globalt och välkänt företag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta hos vår kund som är ett globalt och innovativt företag. Arbetet sker mot den nordiska marknaden så det är av vikt att du behärskar norska samt engelska bra i skrift och tal. Abetsuppgifterna består framförallt av att besvara frågor via telefon, mail och chatt. I arbetsuppgiterna ingår även att ge kunder råd och återkoppling samt att kontinuerligt arbeta med feedback och förbättring. Du kommer även arbeta proaktivt med försäljning genom att fånga upp nya spår som kan leda till ökad försäljning för verksamheten. Det ingår även administrativa uppgifter.

Vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstider då arbetstiderna kan variera mellan dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är belägen i Torslanda. Uppdraget är en bemanningstjänst med start i början av juni, du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos kunden.

Detta söker vi:

Till rollen som norsktalande kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en engagerad och driven person. Du motiveras av att få vara en del av ett innovativt företag och att få bli en viktig medlem i teamet. Därav är det av vikt att du är teamplayer. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att du har erfarenhet av kundtjänst och kan uttrycka dig väl i norska och engelska i både tal och skrift. Du behöver dessutom vara flexibel, lösningsorienterad och motiveras av att nå goda resultat. Det är högst meriterande om man har tidigare erfarenhet av försäljning samt har bott i Norge och/eller ett engelsktalande land.

Vi önskar ansökningar på engelska. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53704

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till