Jobbet Norsktalande kundservicemedarbetare/kundtjänst till Footway har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Norsktalande kundservicemedarbetare/kundtjänst till Footway publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för service och känner att du vill utvecklas inom området? Vi söker dig som talar flytande norska och trivs i en kundbemötande och kommunikativ roll. Hos Footway ges du möjligheten att arbeta på ett framstående företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företaget

Footway grundades 2010 och är en renodlad skobutik på nätet och ledande inom segmentet på den nordiska marknaden. Footway har idag 34 anställda med kontor i Kista och centrallager i Helsingborg. Det är ett glatt gäng skoälskare som vill erbjuda kunder den bästa köpupplevelsen som finns. Kontakten med kund är viktigast och Footway arbetar utefter sina värdeord Kund, Kul och Kompis. Idag säljer Footway skor till 11 länder: Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Frankrike, Polen, Tyskland, Nederländerna, Österrike och Schweiz. Det är ett ungt företag som expanderar – nu har du chansen att bli en viktig person med på den resan.

Arbetsuppgifter

I rollen som norsk kundservicemedarbetare arbetar du huvudsakligen med kundservice mot just norska kunder men även mot den svenska och engelska marknaden. Du svarar på förfrågningar från kunder via mejl och telefon gällande produkter och beställningar. Vidare hanterar du även orders och returer samt hjälper till med vissa kampanjer. Rollen innebär ett landsansvar över din marknad vilket bland annat innebär att du säkerställer att servicenivåer upprätthålls, kontrollerar så att översättningar är korrekta och rapporterar till teamet. Du ingår i kundtjänstteamet som består av 12 personer och arbetar nära andra kollegor på avdelningen. Då mejl och telefon är dina främsta verktyg är det viktigt att du trivs med det.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Flytande i tal och skrift på norska och svenska • Erfarenhet av servicerelaterat arbete är starkt meriterande • God datorvana • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på engelska Då Footway växer och månar om den kultur som etableras internt är din personlighet och inställning mycket viktig. Du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Du är prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på utvecklas. Eftersom att företaget präglas av en positiv attityd och inställning är detta även viktigt för dig. Då inget ärende är det andra likt, bör du trivas med att lösa olika typer av problem.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Footway har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Footway en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: norska, norsktalande, kundtjänst, administration, kundservice, customer care, service, kundsupport

Referens

2465301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till