Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Norsktalande kundservicemedarbetare / Administratör / Orderadministratör jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Norsktalande kundservicemedarbetare / Administratör / Orderadministratör på Bravura

Norsktalande kundservicemedarbetare / Administratör / Orderadministratör

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du ett stort intresse för att ge utmärkt kundservice och arbeta med administration? Kan du flytande norska och är tillgänglig omgående? Vi söker dig som vill arbeta som kundservicemedarbetare i en bred roll där du får ansvara för hela leveransprocessen!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och på sikt finns det goda möjligheter till en fast anställning hos Telko. Detta ger både dig och Telko en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Telko är ett internationellt företag och har idag operativa enheter i 15 länder. Företaget grundades 1908 och är en länk mellan industrikunder och internationella råvarutillverkare. Telko distribuerar plast, kemikalier och smörjmedel och tillhandahåller en omfattade teknisk expertis inom produkt och processutveckling. De erbjuder ett komplett utbud av råvaror som krävs för att deras kunder ska kunna producera och tillverka produkter av högsta kvalitet. Telko är strategisk samarbetspartner till Castrol som erbjuder högkvalitativa och världsledande fordonssmörjmedel och verkstadsprodukter. Det svenska huvudkontoret ligger i Upplands Väsby där du blir en del av ett mindre team med god sammanhållning.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med kundsupport och administration och ansvarar för hela arbetsprocessen från inköp till leverans. Du ansvarar för orderhantering, beställningar, fakturahantering, och inköp. I rollen har du som kundservicemedarbetare ansvar över order och lagerhantering och planerar leveranser till Telkos kunder. Vidare har du daglig kontakt med kunder över telefon och mejl och hanterar ärenden av olika komplexitet och omfattning. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor på avdelningen samt med säljarna runt om i Norden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare erfarenhet inom kundservice och/eller administration
• Du talar och skriver obehindrat på norska och du har goda kunskaper i svenska och engelska
• Grundläggande kunskap i Excel
• Meriterande är god systemvana och kunskap i M3

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och är serviceinriktad. Då man hanterar många varierade arbetsuppgifter samtidigt är det viktigt att du är stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften. Du tar egna initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter och kan på ett självständigt sätt komma framåt i ditt arbete. Vidare har du en positiv inställning och är social som person och trivs att samarbeta med dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [Click Here to Email Your Resumé] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundservicemedarbetare, kundservice, administration, administratör, orderadministratör, Upplands Väsby, Stockholm, M3, norska, norsktalande, Autolubes Nordic, Castrol, ILS Nordic

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3285201