Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Norsktalande kredithandläggare till American Express jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Norsktalande kredithandläggare till American Express på Academic Work

Norsktalande kredithandläggare till American Express

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du norsktalande och vill göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag? Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för American Express' räkning en strukturerad norsktalande kredithandläggare med stort servicefokus. Arbetstiden är förlagd under kontorstider 8-17 (40h/v) och kontoret är på Gärdet, Stockholm. I dagsläget sker arbetet remote, men förhoppningen är att återgå till kontoret 2-3 dagar i veckan även fortsättningsvis. Som kredithandläggare hos vår uppdragsgivare tillhör du avdelningen Consumer Credit, där du ger förstklassig service till bolagets kunder. Idag består det nordiska teamet av c:a 15 personer och tillsammans är ni specialiserade på kredituppgifter. Du kommer hantera både norska och svenska samtal, så det är viktigt att du behärskar i både tal & skrift i det norska språket, samt även i svenska. Detta då det används i det dagliga arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid och det kommer finnas goda möjligheter till förlängning och senare att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att ringa utgående samtal till kunder, men du kommer dessutom att ha hand om inkommande samtal och övrig administration. Din uppdragsgivare ger dig en introducerande utbildning och därefter ingår du i kreditavdelningen som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål.

Du kommer till exempel att

* Kontakta kortkunder som är sena med sina betalningar
* Informera kunderna om deras situation och lägga upp en plan för hur de ska gå vidare
* Göra kreditrelaterade bedömningar av kortkunders spenderingsmöjligheter
* Hantera höjning/sänkning av kreditgränser

Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.
Vi söker dig som

* Har mycket goda kunskaper i det norska, svenska och engelska språket, både i tal och i skrift. Detta då det används i det dagliga arbetet
* Har tidigare erfarenhet av service och har ett starkt intresse av kundservice
* Har stark kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt i både norska och svenska språket
* Har vana av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg samt har datavana
* Har en god analytisk förmåga

Det ses som meriterande om du:

* Varit i en liknande roll tidigare och hanterat liknande ärenden över telefon
* Hanterat ärenden på norska över telefon tidigare
* Har erfarenhet av kundservice från kreditkortsbolag

Som person är du engagerad och strukturerad samt har skinn på näsan, då du ständigt kommer att jobba mot högt uppsatta mål. Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som trivs med en varierad arbetsbelastning.

Övrig information

* Start: Oktober
* Omfattning: Heltid, 6 månader med mycket god chans till förlängning eller överrekrytering
* Placering: Gärdet (inledningsvis och tillsvidare remote)

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01 under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059674-SE