Jobbet Norsktalande kredithandläggare till American Express har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Norsktalande kredithandläggare till American Express publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du norsktalande och vill göra karriär på American Express? Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för American Express räkning en strukturerad norsktalande kredithandläggare med stort servicefokus. Arbetstiden är förlagd under kontorstider 8-17 (40h/v) och kontoret är på Gärdet, Stockholm. Som kredithandläggare på American Express avdelning Consumer Credit ger du förstklassig service till privatkunder. Ditt team består av 9 personer och du kommer hantera både norska och svenska samtal med American Express kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos American Express. Uppdraget kommer att vara på heltid och det kommer finnas goda möjligheter att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att ringa utgående samtal till kunder, men du kommer dessutom att ha hand om inkommande samtal och övrig administration. American Express ger dig en introducerande utbildning och därefter ingår du i kreditavdelningen som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål.

Du kommer till exempel att
• Kontakta kortkunder som är sena med sina betalningar
• Informera kunderna om deras situation och lägga upp en plan för hur de ska gå vidare
• Göra kreditrelaterade bedömningar av kortkunders spenderingsmöjligheter
• Hantera höjning/sänkning av kreditgränser

Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har mycket goda kunskaper i det norska, svenska och engelska språket, både i tal och i skrift. Detta då det används i det dagliga arbetet
• Har tidigare erfarenhet av service och har ett starkt intresse av kundservice
• Har stark kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt
• Har vana av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg samt har datavana
• Har en god analytisk förmåga

Det ses som meriterande om du:
• Varit i en liknande roll tidigare
• Hanterat ärenden på norska över telefon tidigare
• Har erfarenhet av kundservice från kreditkortsbolag

Som person är du engagerad och strukturerad samt har skinn på näsan, då du ständigt kommer att jobba mot högt uppsatta mål. Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som trivs med en varierad arbetsbelastning.

ÖVRIG INFORMATION
• Start: Oktober eller tidigare enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 6 månader med mycket god chans till förlängning eller överrekrytering
• Placering: Gärdet (inledningsvis och tillsvidare på distans p.g.a. covid-19)

• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01 under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
• Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Information om företaget
American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resor. Läs mer om American Express och deras verksamhet här.

Referens

15044753-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till