Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Norsktalande Kredithandläggare sökes omgående till SEB Kort! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Norsktalande Kredithandläggare sökes omgående till SEB Kort! på StudentConsulting

Norsktalande Kredithandläggare sökes omgående till SEB Kort!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Är du flytande i tal och skrift i norska, svenska och engelska? Trivs du i en kundorienterad roll inom en föränderlig arbetsmiljö? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, grundad 1856. Ända sedan starten har de vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt sinne, liksom innovativa företag, behövs för att skapa en bättre värld. SEB Kort Bank AB är det ledande kortföretaget i Norden och ett helägt dotterbolag inom SEB-koncernen. De har omkring 650 medarbetare och deras verksamhet finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Förutom deras egna varumärken arbetar de även med andra välkända varumärken i flera co-brandsamarbeten.

För SEB Korts räkning söker vi just nu en Norsktalande Kredithandläggare. Du kommer bli del av deras nya team Consumer Credit som består av 16 medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta hanteringen av kreditbedömningar och kreditriskmonitorering för att analysera och bevaka eventuella risker. Du kommer även att få arbeta med att bedöma och godkänna auktorisationer samt AML/KYC-relaterade uppgifter. I rollen kommunicerar och samarbetare du med andra avdelningar och deltar i projekt och processutveckling. Du blir del av ett nordiskt team med ärenden från samtliga av dessa marknader. Arbetet sker i huvudsak genom internt samarbete samt extern kommunikation till privatpersoner per mail och telefon.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställda av oss på StudentConsulting men arbetar hos SEB Kort med kontor beläget i Solna. Kontorstider tillämpas med viss flexibilitet. Tjänsten förväntas starta så snart vi har funnit rätt kandidat och är ett löpande behov med stor chans till övertag av SEB Kort. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin, på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter tidigare erfarenhet inom en likande tjänst, gärna kundtjänst med en god förståelse att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har en kreditbakgrund sedan tidigare. Det är meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning ekonomi eller finans. Roller kräver att du talar och skriver flytande i norska, svenska och engelska.

Som person är du en lagspelare som är öppen för förändringar och ser möjligheter i det flesta situationer. Du är driven, strukturerad och kommunikativ i ditt arbetssätt. Vidare är du kundserviceorienterad och trivs i en föränderlig miljö där du får vara med och skapa rutiner samt bygga upp processer. Tjänsten ställer krav på att du är öppen för att lära dig mycket inom korta deadlines. SEB lägger stor vikt i din personlighet och ser det som en självklarhet att komma in med mycket positivitet och energi inom teamet!

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Norsktalande Kredithandläggare sökes omgående till SEB Kort!
StudentConsulting Solna Heltid
Grafisk Designer sökes på deltid till Rexel i Älvsjö!
StudentConsulting Stockholm Deltidsanställd
Driven Project Manager sökes omgående till IDG!
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58385