Jobbet Norsktalande erfaren kundtjänstmedarbetare till välkänt globalt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Norsktalande erfaren kundtjänstmedarbetare till välkänt globalt företag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du minst 2 års erfarenhet av arbete inom kundtjänst och en genuin passion för kundservice? Vill du arbeta för ett välkänt och globalt företag som erbjuder en hållbar arbetsplats? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag är ett av Sveriges största företag. Det är ett globalt och innovativt bolag i bilindustrin. Branschen genomgår stora förändringar och det är en spännande utveckling att vara del av. På uppdraget som kundtjänstmedarbetare hos vår kund får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats som får människor att må bra, där du kan få möjlighet att prestera och utvecklas! Du får möjligheten att vara en del av en företagskultur som präglas av nyfikenhet, samarbete och en vilja att påverka och göra skillnad.

Du som norsktalande kundtjänstarbetare kommer att arbeta mot den globala marknaden, och arbetsuppgifterna består främst av att erbjuda service, råd och återkoppling till kunder via telefon, mail och chatt. Du arbetar proaktivt med försäljning genom att fånga upp och förstå kundernas behov, för att sedan erbjuda bästa lösningen för den specifika kunden. Det är viktigt att du är utvecklingsorienterad då du kontinuerligt kommer arbeta med feedback och löpande förbättringsarbete.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällar och helger varav det är viktigt att du är öppen för ett varierat schema. Du utgår från kontoret i Torslanda och tjänsten startar 5 oktober.

För denna tjänst blir du anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult på uppdrag hos vår kund. Tjänsten är på heltid och inleds med provanställning på sex månader.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är norsktalande och har minst 2 års erfarenhet inom kundservice varav minst 1 års erfarenhet av telefonen som verktyg.

Du uttrycker dig pedagogiskt och professionellt i tal och skrift, och då du kommer arbeta på ett globalt företag behöver du vara flytande i både norska och engelska. Eftersom du arbetar för ett svenskt företag med svenska kollegor bör du även kunna kommunicera problemfritt med svensktalande personer. Du behöver även vara flexibel, lösningsorienterad och resultatinriktad för att passa som bäst för denna tjänst.

Att vara en del av ett team är givande för dig, och du drivs av utveckling och att leverera hög kundnöjdhet. Vi ser att du som söker gärna har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning, men det är inget krav.

Som konsult är du ambassadör för StudentConsulting och vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

Som ny medarbetare på denna arbetsplats får du en gedigen introduktion för att du ska kunna genomföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Vi ser gärna att du lämnar in ansökningshandlingar på engelska.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54780

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till