Jobbet NORSKTALANDE BUSINESS CONSULTANT MED INTRESSE FÖR TRADING OCH FINANS TILL IG MARKET LTD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

NORSKTALANDE BUSINESS CONSULTANT MED INTRESSE FÖR TRADING OCH FINANS TILL IG MARKET LTD publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Sugen på att arbeta inom trading och finans? Nu söker vi en Norsktalande stjärna med entreprenörsanda till ett framgångsrikt, globalt bolag som erbjuder intressanta arbetsuppgifter, konkurrenskraftig lön och hög temp!

Academic Work söker för kunds räkning en Norsktalande Business Consultant med intresse för trading och finans. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig minst 1,5 år framöver.

IG Markets Ltd är en del av IG Group, världsledande inom handel med finansiella derivat. Affärsidén bygger på att erbjuda derivatprodukter och tradingplattformar till de som handlar aktivt på de finansiella marknaderna. IG specialiserar sig på Contracts for Difference (CFDs) på aktier, index, råvaror och valutor och kunderna utgörs framförallt av privata investerare.

IG Group är noterat på London Stock Exchange och ingår i FTSE 250. Koncernen har ca 1500 anställda runt om i världen och fler än 185 000 kunder globalt.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IG Markets Ltd.

Kandidatprofil

Som Business Consultant kommer du att arbeta med införsäljning av kundtjänster till privata investerare på den skandinaviska marknaden. Du arbetar endast mot nya kunder som själva visat intresse för tjänsterna eller mot redan befintliga kunder, och behöver därför inte bygga upp en egen kundstock. Du har en nyckelroll i att vara första kontakten från kunds håll i syfte att informera och upplysa om fördelarna med de tjänster som erbjuds. Administrativa uppgifter såsom att säkerställa att kunders dokument överensstämmer med gällande regler ingår även i tjänsten.

Kundkontakten sker framförallt via telefon, men då och då kommer du att ha kundmöten på kontoret samt medverka vid kundevent och kundseminarier.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för trading och finans och är duktig på införsäljning. Du ges möjlighet att få komma in i ett framgångsrikt, globalt bolag som befinner sig i en kraftig tillväxtperiod och där du får möjlighet att växa och utvecklas. Vår kund erbjuder intressanta arbetsuppgifter, spännande produkter och en konkurrenskraftig lön.

De befinner sig i lokaler mitt på Stureplan i centrala Stockholm.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för trading och finans samt tycker om att leverera resultat. I och med att tjänsten innehåller mycket telefonkontakt är det därför viktigt att du är en bra kommunikatör samt har god förmåga att förklara och upplysa om fördelarna för de tjänster som erbjuds. Då vi erbjuder finansiella produkter krävs både professionellt agerande och organisationsförmåga.

* Flytande både skriftligt och muntligt i Norska
* Flytande både skriftligt och muntligt i Engelska

Det är meriterande om du
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av att ha jobbat i finansbranschen

Som person är du målmedveten och självständig med en hög kommunikativ förmåga. Du drivs av att leverera resultat och du arbetar målmedvetet och initiativrikt för att bli framgångsrik i din roll. Du är uthållig och tålmodig och ditt intresse för handel med finansiella instrument gör att du agerar med hög professionalitet och engagemang i alla dina kundkontakter. Självklart är du också en uppskattad kollega som är med och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen och som vill vara med och säkerställa en fortsatt positiv utveckling för bolaget.

ÖVRIG INFORMATION
* Start: November
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast lön + Provision
* Placering: Centrala Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IG Markets Ltd önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på (mailto:sts03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010412-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till