Jobbet Norsktalande Account Manager för direktrekrytering till Axon Profil! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Norsktalande Account Manager för direktrekrytering till Axon Profil! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kan du norska och är serviceinriktad samt drivs utav att skapa goda relationer? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Axon Profil är ett internationellt e-handelsbolag som genom teknik och innovation vill förenkla företags inköp av profilprodukter. Från deras huvudkontor i Stockholm bedriver de försäljning i sex europeiska länder och på deras kontor talas lika många språk. De är ett ungt, dynamiskt och snabbväxande företag som leder utvecklingen i sin bransch.

I rollen som Account Manager driver du den kommersiella sidan av Axon Profils verksamhet. Det innebär att du har ansvar för din egen kundstock och att utveckla samarbetet med befintliga kunder genom bästa möjliga service och med incitament att alltid bygga goda relationer. Tjänsten innefattar ett tydligt säljfokus vilket förutsätter ett gott affärssinne och en förmåga att överträffa kundernas förväntningar samt mycket eget ansvar, kreativitet och problemlösning. Som Account Manager på Axon Profil kommer du att ha en nyckelroll i företaget och du kommer att växa i takt med att företaget växer. Du kommer bland annat att:

• Bygga långsiktiga relationer med deras kunder och leverantörer
• Bistå kunderna med service i form av offerter, skisser och andra säljfrämjande åtgärder
• Vara kundens kontakt under hela orderprocessen
• Ansvara för dialogen med deras leverantörer i Sverige och utomlands

För att vara aktuell för tjänsten kan du norska flytande i både tal och skrift. Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Kontorstider tillämpas. Lönen för denna tjänst ligger mellan 35-40.000/månaden. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Du pratar flytande norska i tal och skrift eller har norska som modersmål. Har du arbetat med någon typ utav service eller försäljning tidigare så är det meriterande men inget krav. För vår kund är det viktigast hur du är som person, att du är en god relationsskapare och har en serviceinriktad approach. Samt välutvecklat affärssinne och ett säljande sätt med en förmåga att styra kunden mot rätt alternativ. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45755

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till