Jobbet Nordisk key account manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nordisk key account manager publicerad av Clemondo AB

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Clemondo befinner sig i en spännande och föränderlig situation på marknaden och söker därför efter en nordisk KAM för att driva försäljningsarbetet framåt genom att utveckla och utöka affärerna! Är du grym på upphandlingar, förhandlingar och har förmågan att kartlägga marknaden för att se vart potentialen finns? Är du redo att anta utmaningen att bidra till att Clemondo tar sig till nästa nivå? Då finns här ett spännande jobb att söka!


ansvarsområde.

I rollen som nordisk KAM kommer du att ta ansvar för att driva försäljningen på den nordiska marknaden. Det kommer att krävas gediget engagemang och nyfikenhet för att kartlägga marknaden då det finns stor potential att växa. Kundkontakter, upphandlingar, förhandlingar och alla dess processteg är din vardag och till hjälp finns säljkollegor och andra avdelningar som stöttar upp på olika sätt, men du är den som driver processerna.

I ditt ansvarsområde ingår bla följande:
  • Driva upphandlingar och framtagande av relevanta kalkyler
  • Ta fram och implementera strategier och affärsplan för den nordiska marknaden i syfte att driva en lönsam tillväxt
  • Identifiera och skapa affärer på befintliga och nya kunder
  • Kontinuerlig omvärldsbevakning i syfte att förstå den nordiska marknaden och på så vis kunna förstå
  • kundernas behov och erbjuda dem de bästa lösningarna, samt förstå skillnader länderna emellan
  • Vidareutveckla affären, interna analysmodeller och arbetsrutiner i syfte att effektivisera processen och kunna arbeta mer proaktivt mot kund  
  • Uppdatera prislistor


arbetstider.

Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå ifrån ditt hemmakontor.
Antal resdagar per vecka är i dagsläget svårt att uppskatta, men bedöms vid ett nytt normalläge till runt 1-3 dagar i veckan. Dessa resor sker både inom norden, samt till viss del till kontoren i Helsingborg och Lammhult. Tjänstebil ingår.


kvalifikationer.

För tjänsten ser vi att du har akademisk utbildning inom marknad/försäljning/ekonomi eller motsvarande samt minst 3-5 års erfarenhet av motsvarande KAM-roll eller säljtjänst inom försäljning/upphandling/förhandling. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med kalkyler och är obehindrad i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat mot den nordiska marknaden eller om du kommer från motsvarande eller närliggande bransch så som medicin teknik eller från något grossistföretag. Något av de nordiska språken är också ett plus.

Några av de viktigaste parametrarna för att lyckas i rollen är att du är nyfiken och förändringsbenägen. Att du är trygg i sig själv för att kunna stå stadigt och ta en bra dialog när du blir ifrågasatt. Du har en god kommunikativ och konsultativ förmåga i samtal med både kund och kollegor, där du på ett rakt och konstruktivt sätt förmedlar och tar till dig information. Det är en mycket stor fördel om du varit med om stora som små förändringar där du haft förmåga och intresse av att utvecklas med förändringen – inte motarbeta den. För att trivas i rollen och på företaget tror vi att du ständigt vill utmana dig själv och hela tiden vill bli en bättre version av den du var igår!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast den 2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I rekryteringen samarbetar Clemondo med Randstad. För frågor vänligen kontakta Sofie Berg, recruitment consultant, 0729889508. Ansökan sker endast via randstads hemsida www.randstad.se 

Referens

201300852

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till