Jobbet Nordisk försäljningschef till Youwe i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nordisk försäljningschef till Youwe i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en operativ chef inom försäljning till Youwe i Stockholm, läs mer nedan.

Youwe expanderar snabbt och letar därför efter en kreativ och resultatorienterad pionjär, en operativ chef inom försäljning, som hjälper till att sätta Youwe på kartan i Norden. Med en stark kundportfölj och ett brett utbud av lösningar finns det enorma möjligheter i regionen. Kanske har du arbetat som Key Account Manager, eller arbetat i en annan säljroll som inneburit att du skapat affärsmöjligheter från grunden. Letar du efter nästa steg i din karriär där du kan vara en nyckelspelare och göra en verklig skillnad för framtiden? Youwe, en av Europas starkaste digitala full-servicebyråer välkomnar dig att söka redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av det internationella Youwe-försäljningsteamet. Du och andra experter från ett växande team arbetar nära för att skapa en gemensam påverkan för några underbara varumärken. Du kommer ofta att pusha dina gränser för innovation samt kreativitet, och Youwe kommer också stödja din utveckling genom deras interna akademi. I denna roll som operativ chef inom försäljning får du arbeta för stora varumärken med utmanande projekt, i en kultur som prisar frihet och ansvar. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för försäljning, presentationer, möten och intäktsgenerering.
 • Merförsäljning till befintliga kunder och konton (account mining) i samarbete med Affärsutvecklingschefer och leveransgrupper.
 • Vårda leads genom försäljningscykeln, vara primär kontakt för potentiella kunder / leads för att skapa affärsmöjligheter.
 • Samarbeta med interna och externa intressenter för att förbereda svar på RFPs, förslag och avtal.
 • Varje vecka samt månad, sammanställa affärslägesrapport innehållande pipeline samt vunna och förlorade möjligheter på den nordiska marknaden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställningsperiod. Anställningen startar så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från Youwes kontor på söder, resor i tjänsten kommer att förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i tjänsten ser vi att du har: 

 • Erfarenhet av en liknande position under de senaste fem åren eller mer, hos en annan digital byrå eller teknikpartner.
 • Ett bevisat resultat när det gäller digital strategi, kundupplevelse, digital planering, innehållshantering och e-handel.
 • Skapat rapporter om periodiska försäljningsframsteg, arbetat med affärsutveckling och har erfarenhet av den nordiska marknaden. 
 • Arbetat med agila tillvägagångssätt baserade projektförsäljningar, förberedelse av presentationer, och granskning av kontraktsdokumentation.
 • Arbetat med försäljningsverktyg inom digital marknadsföring som exempelvis Hubspot CRM, LinkedIn samt Navigator.
 • Erfarenhet av strategin GTM och är flytande i svenska tal / skrift samt har mycket goda kunskaper i engelska tal / skrift. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

5E5EF6255A68455D8BAAF0430A153C3F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till