SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Rådgivare Risk Management till Svenska Kommun Försäkrings AB på Poolia

Rådgivare Risk Management till Svenska Kommun Försäkrings AB

Poolia Gävle, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du erfarenhet inom risk, säkerhet eller skadeförebyggande arbete och vill bidra i vår resa att bli bäst i Sverige på risk management?

Vi växer och söker en rådgivande Risk Manager med inriktning mot skadeförebyggande arbete.
Här får du chansen att påverka på riktigt, bidra med samhällsnytta och arbeta i en mångfacetterad verksamhet i landets största kommunägda försäkringsbolag.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Rådgivande Risk Manager kommer du tillsammans med två medarbetare att ansvara för det skadeförebyggande arbetet mot våra tio ägarkommuner och tillhöra kundteamet där ni är sex personer som arbetar med risk management, försäkringslösningar, skadehantering, affärs-system och kundvård. Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett arbete med många spännande utmaningar och personliga utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att vara en stöttande och rådgivande resurs i våra ägarkommuners skadeförebyggande arbete med olika risker kopplade till bolagets försäkringsområden, där fokus ligger på brand och vattenskador.
Du förväntas bland annat att:
•  Verka som stödjande, utbildande och koordinerade part för arbetet med risk management hos ägarnas verksamheter och bolag.
•  Delta i riskbesiktningar och följa upp att åtgärder blir implementerade av kund.
•  Stötta vid implementering och uppföljning av säkerhetsföreskrifter, riktlinjer och stöd-verktyg kring riskhantering.
•  Representera SKFAB externt, bygga varumärke och skapa goda relationer till såväl befintliga ägare och kunder som potentiellt nya.
•  Planera, följa upp och samarbeta i kundteamet för att skapa bästa värde för kund.
•  Löpande identifiera och analysera risker och föreslå förbättringsförslag.
•  Hålla i presentationer och utbildningar kopplade till området.


Tjänsten innebär regelbundet resande till våra kunder samt närvaro på kontoret i centrala Gävle cirka två dagar per vecka.

Vem är du?
Vi söker dig som är socialt lagd och som trivs i situationer där du får möjlighet att på ett strukturerat sätt stötta och utbilda inom ditt område. Du är pedagogisk i ditt sätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du har lätt för att skapa goda relationer och är en lagspelare. Nytänkande och utveckling är självklart för dig i vardagen. Vi värdesätter dig som tar många egna initiativ till att proaktivt förbättra riskarbetet. Du arbetar kundorienterat och med resultat i fokus.

Uppdraget kräver god kunskap om riskhantering. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med skadeförebyggande eller inte har du en god förståelse för riskhantering i kommunverk-samhet och hur teori kan omsättas till praktik. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med operativa risker är detta meriterande.

Vi söker dig som har:
•  Relevant akademisk examen inom riskhantering eller säkerhet, brandingenjör, ekonomi, teknik, juridik eller samhällsämnen, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
•  Erfarenhet av riskhantering/skadeförebyggande arbete, brand/risk, gärna från försäkringsbranschen och/eller kommun.
•  Kunskap om lagar, bestämmelser och standarder inom säkerhetsområdet.
•  Erfarenhet av att ha arbetat i projekt eller med projektledning.


Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för kommunal verksamhet eller har arbetat i lednings- och incidentrapporteringssystem.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav liksom att du har minst B-körkort.

Vi erbjuder dig ett mycket intressant och utmanande uppdrag med möjlighet att arbeta till viss del från bostaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning och medför beresningsskyldighet varför tjänstebil eller årskort på tåg erbjuds. Du erhåller fast månadslön.

Om verksamheten
Vi är ett kommunalt captivebolag verksamma sedan 2003 med i dag tio medarbetare där kontoret ligger i centrala Gävle. Bolaget har bildats för att aktieägarna till så förmånliga villkor som möjligt ska ha ett välanpassat försäkringsskydd. Bolaget verkar som en utbildande och koordinerande part för skadeförebyggande arbete och handhar försäkringsvärden överstigande 340 miljarder kronor.
Att bli aktieägare i SKFAB är endast öppet för kommuner och deras majoritetsägda bolag. Ägare och försäkringstagare är Gävle, Sundsvall, Kiruna, Uppsala, Piteå, Trollhättan, Helsingborg, Trondheim, Örnsköldsvik och Umeå. Vi har stabila finanser och hög kompetensnivå bland medarbetare och styrelse. Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är viktigt hos oss och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.
Läs mer om oss: SKFAB – Svenska Kommun Försäkrings AB

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 66511