Jobbet Noggrann processoperatör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Noggrann processoperatör publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vi söker en noggrann och erfaren processoperatör till vår kund i Umeå.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en processoperatör till en av våra kunder inom läkemedelsindustrin med stationeringsort Umeå. Arbetsuppgifterna rör främst etikettering och paketering av de läkemedel som tillverkas vid enheten. Arbetet sker såväl vid automatiserade linjer som genom manuell hantering. Arbetet är förlagt under dagtid, måndag-fredag.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta till hösten. Du anställs av StudentConsulting och arbetar sedan som uthyrd konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Verksamheten ställer höga krav på hygien och kvalitet, det är därför viktigt att du som söker är noggrann och kan arbeta utifrån gällande kvalitetsregler. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande och vi ser gärna att du tidigare har arbetat utifrån kvalitetssystemet GMP.

Utöver detta söker vi dig som är flexibel, nyfiken samt har en god samarbetsförmåga. En viktig egenskap för uppdraget är också att du är uppmärksam när det kommer till detaljer och drivkraften till att ta egna initiativ. Vi ser också gärna att du har ett tekniskt intresse. Vidare har du en 3-årig gymnasieutbildning där teknisk utbildning eller bakgrund kommer vara till din fördel.

Anställningen förväntas starta till hösten.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din
ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40746

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Sommarjobba med däcktvätt Umeå StudentConsulting
Trädgårdsarbetare till FMT Umeå Professionals Nord
Sommarjobb inom IT Umeå Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Umeå).
Du kan avregistrera dig när som helst.