Jobbet Noggrann orderhandläggare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Noggrann orderhandläggare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
32 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som gillar att handlägga, planera och ge service? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en orderhandläggare på heltid för mobila tjänster till ett välkänt företag i Malmö. Du kommer att arbeta med förfrågningar från både externa och interna aktörer. Arbetsuppgifterna inkluderar att ta emot, granska och kvalitetssäkra de order som kommer in via mejl och telefonsamtal. Teamet du arbetar tillsammans med består av 15 personer som arbetar stenhårt med service och därför är det av stor vikt att du är serviceinriktad och ser till att vara tillgänglig för företagets kunder.

Du arbetar självständigt men sitter tillsammans med teamet, därför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär ett ansvar för organisationens kundärenden och därför behöver du arbeta på ett professionellt, effektivt och engagerat sätt.

Tjänsten startar med en provanställning på sex månader, med chans till förlängning. Som konsult är man anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Tjänsten startar den 16:e mars.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bra på att samarbeta, har en god känsla för service och kundkontakt, samt är en öppen, glad och framåt person. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41230

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).