Jobbet Noggrann kvalitetskontrollant sökes till Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Noggrann kvalitetskontrollant sökes till Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en kvalitetskontrollant med kunskap och erfarenhet inom kvalitetsarbete från tillverkande industrin, gärna inom medicinteknisk utrustning.

Information om uppdraget:

Som kvalitetskontrollant kommer du att utföra stickprovskontroller, syna och frisläppa/spärra produkter som tillverkats i produktionen. Du säkerställer att produkterna följer den kvalitet som utlovats kund samt dokumenterar eventuella avvikelser. Produkter som ej uppfyller krav kommer du att ha befogenhet att spärra för utleverans. Du kommer även att delta i förbättringsprojekt tillsammans med produktionen och vår avdelning för utveckling av nya produkter. Som kvalitetskontrollant kommer du även att vara med vid utveckling av nya produkter, där kvalitet är en viktig punkt. Andra förekommande arbetsuppgifter för tjänsten är bl.a. att upprätta kontrollplaner, viss ankomstkontroll för inkommande legotillverkade produkter och kvalitetsrelaterad utbildning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kvalitet och teknik. Du är noggrann, konsekvent och ansvarsfull. Du gillar rutiner och tydliga ramar och har förmågan att se detaljer. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Att förklara saker, ta egna beslut och agera professionellt även om något blivit fel kommer naturligt för dig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det meriterande om du har teknisk utbildning och erfarenheter av att jobba med frisläppning av produkter i tillverkande industri av medicinteknisk utrustning.
Tidigare erfarenhet från arbete i laboratoriemiljö och arbete i kvalitetsledningssystem såsom ISO 13485, GMP eller ISO 9001 är meriterande men inget krav.

Tjänsten är på heltid, dagtid. Provanställning i 6 månader. Tillsättning efter överenskommelse. Om detta låter som en tjänst för dig - sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52401

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till