Jobbet Node.js utvecklare / Utvecklare / Backend till Qvalia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Node.js utvecklare / Utvecklare / Backend till Qvalia publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av systemutveckling i node.js? Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och utveckling. På Qvalia får du möjlighet att arbeta i ett expansivt och ledande företag i finansbranschen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Qvalia.

Om företaget

Qvalia förbättrar och automatiserar finansiella processer. De är den ledande nordiska expertkonsulenten inom transaktionsanalys, och deras mjukvarulösningar ger fullständiga automatiseringsfunktioner i kundfordringar och transaktionsredovisning. Resultatet är ökad effektivitet, minskade kostnader och förbättrad kontroll under hela transaktionshanteringsprocessen. Qvalia sitter i härliga och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta i en avspänd och initiativrik miljö.

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen ser vi att du har kunskap i Node.js där du kommer fokusera på nyutveckling i befintlig plattform. Vidare hittar du tillsammans med ditt team dagligen nya lösningar som ni sedan implementerar. Det ligger även i ditt ansvar att utvärdera och förbättra befintlig kod för att säkerställa kvalitén. Arbetet sker agilt med betoning på testdriven programmering. Du tar fram mindre arkitektdelar för API:er och jobbar aktivt med datamodellering. Slutligen har du goda kunskaper inom hur datalagring- och transformering fungerar, med en förståelse i olika routes. Arbetssättet är anpassat för att du ska kunna ta eget ansvar och vara en initiativrik utvecklare.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom IT/data/programmering • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av Node.js programmering • Kunskaper kring att bygga datamodeller • Du uttrycker flytande i tal och skrift på engelska. För rätt person ser vi att du är initiativrik och kan självständigt styra ditt arbete. Du trivs att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra. Du har ett genuint intresse för kodning och är öppen för att testa nya idéer. Vid problem är du lösningsfokuserad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Det är viktigt för dig att få skapa någonting som känns användbart och eftertraktat

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: node.js, backend, utvecklare, backendutvecklare, data modeling, IT, english, data, programming, Qvalia,

Referens

2818401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till