Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

NOC-tekniker till Maintrac i Linköping! jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
NOC-tekniker till Maintrac i Linköping! på Tech Talents

NOC-tekniker till Maintrac i Linköping!

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

I rollen som NOC-tekniker kommer du vara en del av ett team som arbetar med kundernas nätverk, primärt stadsnät. I rollen kommer du arbeta i vår NOC med installation av nya produkter, felsökning, övervakning och driftsättning av förbindelser i våra kunders nät. Därmed ser vi gärna att du har ett brett teknikintresse med ett driv av att utvecklas.

Arbetsuppgifter

I din roll som NOC-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

 • Drift och övervakning av Maintracs kunders nät

 • Hantera felsökning i kundernas nät

 • Ersätta och uppgradera utrustning

 • Driftsättning av förbindelser och installationer

 • Säkerställa datakvalitén databaser och stödsystem

 • Upprätthålla tillgänglighet och kvalitet i kundernas nät

 • Proaktivt arbeta med att förbättra kundernas nät

 • Vara en del i ett team med arbetstid och beredskap 24/7

Om företaget

Maintrac är teknikexperten inom strategi, hårdvara, system och drift. Vi levererar allt för Sveriges nät. Från övervakning, NOC, helpdesk, serverhosting, datalagring och drift till skräddarsydd reservdels– och hårdvaruhantering som kan förkonfigureras efter kundens logistiska och tekniska behov. Dessutom erbjuder vi teknikexpertis i form av konsulting inom projektledning, management, arkitektur, teknik och strategi. Vi är en värderingsstyrd organisation och vi är engagerade av naturen och har en kultur som handlar om att ha kul på jobbet, vara lyhörda, nyfikna och formbara. Vår kultur bygger på fyra bokstäver – W.I.S.E.

Witty – Vår kultur drivs av många skratt och en naturlig glädje. Vi tycker om att ha kul på jobbet! Den är en naturlig del av vårt eget DNA.

Innovate – Vi är den nya generationen digitala experter som genom högsta möjliga säkerhet kopplar ihop människor, företag och samhälle med nya upplevelser.

Smooth – Vi anpassar oss alltid efter marknadens ständiga utveckling. Det är nyckeln till att betraktas som ett öppet, innovativt och tillförlitligt företag.

Energetic – Vi är engagerade och föreslår gärna alternativa vägar fram för att leverera en hållbar och säker digital infrastruktur.

Hos oss får du ett fritt och ansvarsfullt arbetsklimat i ett expansivt, dynamiskt och ungt företag som har erfarenhet och hög kompetens.

Vi söker dig som

För att passa i rollen ser vi att du besitter relevant arbetserfarenhet eller utbildning inom nätverksområdet, alternativt har läst kurser inom IP-baserade nätverk som exempelvis Cisco, Nokia eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av stadsnät, kunskap om hur större nätverk fungerar och innehar nätverkscertifiering.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är serviceinriktad, strukturerad och lyhörd för kundernas skiftande behov. Du är också ansvarstagande, har god initiativförmåga och trivs av att arbeta tillsammans med andra i team.
Du går i gång vid problemlösning och är lugn i kritiska situationer.

Krav:

 • Innehar B-Körkort

 • Svensk medborgare

 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Maintrac arbetar med en mängd olika leverantörer och produkter och därför värdesätter vi en bred kunskapsbas. Därmed ser vi gärna att du tidigare har kunskap eller har arbetat med flera olika tillverkares utrustning och plattformar.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Vårt erbjudande till dig som anställd:

Tech Talents tror på att det är genom människor som vi kan göra skillnad. Genom att låta individer få utrymmet att utvecklas kommer vi kunna forma ett bolag där vi trivs och gemensamt utvecklar. Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden –” en god teknisk utbildning ska löna sig.” Vi erbjuder dig:

 • Konkurrenskraftig månadslön

 • Utbildningspaket

 • Möjlighet till pensionsrådgivning

 • Vi tror på individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
Övrig information
 • Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Maintrac har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig konsultchef och rekryterare Victoria Beckne på [ Email address blocked ] eller 0738445199.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents148