Jobbet Network Planner till vår kund i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Network Planner till vår kund i Stockholm publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Kista

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu behöver vår kund förstärka gruppen med ytterligare en Access-Presale medarbetare tillfälligt, då det är ett hårt tryck på funktionen. De arbetar bland annat med Access-presale till deras företags- och operatörskunders tjänster inom och utanför Sverige. Kunden arbetar med offerter av kundaccesser via fiber framförallt och i bland radiolänk samt koppar. De tar fram den mest kostnads effektiva lösningen till bästa kvalitet. ansvarsområde.

Det här är jobbet:
- Ta fram den mest kostnadseffektiva accesslösningen genom fiber, koppar eller radiolänk i offertarbetet till potentiella företags- och operatörskunder. Du gör det främst genom att använda kundens databaser för existerande nät och genom förfrågningar till deras underleverantörer. Genom en kombination av kunskap, kreativitet och förhandlingsförmåga säkerställer du en lösning som kan realiseras kostnadseffektivt i enlighet med kundens krav på funktionalitet och kvalitet.

- Projektera och planera kundanslutningar för kundens företags- och operatörskunder. Detta innebär att du ansvarar för att lösningen implementeras på ett effektivt sätt med avseende på funktionalitet, kostnad och leveranstid.

- Ständigt förbättra arbetssättet tillsammans med kollegorna. Då de strävar kontinuerligt mot högt ställda krav på leveransprecision och -kvalitet samt för att minska svars- och leveranstider. De arbetar även kontinuerligt med att optimera accessnät för att skapa bättre förutsättningar för både existerande och nya kunder.

Arbetet innebär många kontaktytor intern och externt. Inom företaget har du kontakt med säljare & affärsstöd, projektledare, leveransledare, leverantörs-, produkt-, nät- och teknikansvariga. Externt har du kontakt med underleverantörer.

För att bli framgångsrik inom rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och ha lätt för kontakt med andra människor. Du har ett stort intresse för såväl teknik som kundlösningar som kräver hög servicenivå.arbetstider.

Heltid perioden 2020-09-21 till  2020-12-31kvalifikationer.

•Högskoleexamen, eller motsvarande yrkeskompetens
•Har god kännedom om accessmetoderna: fiber, radiolänk och koppar.
•Har mycket goda kunskaper om fiber, dess teknik och kringutrustning.
•Är van att arbeta i olika stödsystem.
•Har en bra förmåga att kommunicera med kunder.
•Är van att arbeta i kontorsmiljö och trivs när det är sig likt.

Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift samt kommunicera på affärsengelska obehindrat.ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

201303270

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till