Jobbet Network Engineer till Miradot! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Network Engineer till Miradot! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Växte du upp med en osläckbar törst efter teknik och kunskap? Är du driven, intresserad och passionerad för datacenter, nätverk och innovativa lösningar? Då tror vi att Miradot är stället för dig! Miradot ligger i absolut framkant inom deras områden som; datacenter, nätverk och automation. Miradot fick dessutom nyligen Cisco Partner Award för Årets Uppstickare till en följd av snabb tillväxt och nöjda kunder. För att möta deras kunders växande behov söker vi efter dig som vill omge dig av likasinnade människor, utvecklas snabbt och samtidigt vara med i ett av Sveriges vassaste team inom operatörs- och datacenternätverk!


Om tjänsten
Academic Work söker en Network Engineer till Miradot. Miradot är ett ungt företag som älskar teknik och att med hjälp av ny teknik skapa affärsnytta för deras kunder. Hos Miradot är det högt i tak, och du kan alltid nå både chefen och kollegorna på Slack. Idag arbetar det sex drivna och engagerade medarbetare på kontoret på söder i centrala Stockholm. Ett starkt teknikintresse genomsyrar stämningen hos Miradot, och de delar gärna med sig av kunskaper för att bli bättre tillsammans. Därför har de bland annat en dag varje månad då alla sitter tillsammans på kontoret, där de labbar med intressanta teknologier, lär sig nya saker och framförallt umgås och har kul - inte helt sällan genom att testa ett nytt spel på deras HTC Vive.

Miradot är starka Cisco-partners och har många kunder med produkter som:
Cisco ACI (Application Centric Infrastructure), Nexus 9000, UCS, Catalyst, ASR 900, ASR 9000, NCS 5500 och ASA.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Miradot. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som Network Engineer kommer du att hjälpa deras kunder att bygga och automatisera framtidens datacenter och operatörsnätverk på smartare och effektivare sätt genom teknisk kompetens i framkant och tätt samarbete i hela teamet. Som Network Engineer hos Miradot omsätter du deras kunders önskemål till effektiva och nyskapande lösningar genom att vara ödmjuk, lyhörd och framförallt med din gedigna tekniska kompetens.

Du kommer till exempel att:

• Implementera lösningar i kundens miljö
• Hjälpa kundens personal att förstå sig på lösningen med exempelvis workshops
• Delta i olika utbildningar hos Cisco

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för teknik och som är nyfiken på att lära dig mer. Hos Miradot är det viktigt att ständigt utvecklas och de erbjuder en mängd olika sätt att fördjupa eller bredda sina kunskaper, så som kurser, tech shares och konferenser.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en avslutat eftergymnasial examen inom nätverk alternativt några års arbetslivserfarenhet
• Har goda kunskaper inom nätverk och servrar
• Flytande kunskaper i svenska, då språket används i rollen

Områden som Miradot ser växa fort är VXLAN m. MP-BGP, eVPN, Automation (Python, NAPALM, Ansible) och därför ser vi gärna att du är bevandrad inom dessa eller nyfiken på dem. Det ses som ett extra plus om du har en Cisco-certifiering sedan tidigare!

Som person tar du egna initiativ i arbetet och du kommer med egna idéer och förslag. Du är samtidigt nyfiken och har en stark vilja att ständigt vilja utvecklas inom teknikområdet.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Timbaserad månadslön
• Placering: Borgmästargatan 12, Stockholm
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Miradots önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Här kan du läsa med om Miradot.

Referens

15023188-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till