Jobbet Dumperförare sökes till NCC Industry har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Dumperförare sökes till NCC Industry publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp nya Göteborg? NCC söker just nu Dumperförare till deras bergtäkt i Tagene.

Information om uppdraget:

NCC expanderar och söker just nu nya kollegor till anläggningen i Tagene på Hisingen.

Som dumperförare arbetar du med att tömma krossmaterial från deras fasta krossanläggning.
Materialet tippas sedan av i materialhögar. Du ansvarar även för att tillgodose deras asfaltverk med sten.

Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen varierar och är under vissa perioder högre och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.
Tjänsten innebär arbete i varannan veckas tvåskift.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt hos NCC. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en lyhörd och noggrann person som värderar ordning och reda på arbetsplatsen.
Du tycker om att arbeta med människor och samarbetar naturligt med kollegor i ditt team.
Du är stresstålig men också flexibel och ansvarstagande.

Körkort B är ett krav.

Om arbetsgivaren:

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44754

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

C-Chaufför Göteborg Randstad AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till