Jobbet Nattjobb som paketsorterare vid sidan av studierna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nattjobb som paketsorterare vid sidan av studierna publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett extrajobb på natten som är lätt att kombinera med dina studier? Är du både snabb och noggrann och trivs med kroppsarbete? Då är du perfekt som paketsorterare på Postnord i Örebro!

Information om uppdraget:

När du arbetar för StudentConsulting hos Postnord bidrar du till att försändelser når mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. På paketterminalen i Örebro är arbetsuppgifterna hantering och sortering av postpaket samt relaterade sysslor. Arbetet kräver att man arbetar i högt tempo på samma gång som noggrannhet viktigt. Det är även fysiskt krävande då paketen hanteras manuellt.

För personal som arbetar natt finns olika arbetspass under vardagarna. Arbetstiderna är: kl.22.30–05.00, kl.23.45–02.45 eller kl.00.00–08.30. Helgjobb förekommer inför julen. Det är viktigt att du har möjlighet att samtliga tider för att arbetet ska fungera på ett bra sätt.

Under nattetid utgår OB-ersättning utöver din grundlön vilket brukar vara uppskattat bidrag till studentekonomin. Ofta går det dessutom bra att jobba flera dagar i veckan utan att missa viktiga föreläsningar. Det finns goda möjligheter att arbeta mycket under perioden 19 november till 20 december eftersom julhandeln medför stora paketvolymer.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Postnords personalbehov. Som konsult på uppdraget får man sina arbetspass med relativt kort varsel. Det kan vara så sent samma dag vid sena beställningar eller sjukfrånvaro. Därför arbetar vi med ett bokningssystem där man själv kan anger vilka dagar vill man arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Vi ser långsiktigt på alla våra konsulter och ser gärna att du är intresserad av att jobba hos oss på StudentConsulting under din studietid. Hos oss finns även goda möjligheter för duktiga konsulter med rätt kompetens att arbeta på andra uppdrag eller att rekryteras direkt av våra kunder.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är universitetsstudent och vill jobba 2-5 dagar i veckan under november och december. Är noggrann, snabb och självgående. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
- Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
- Har B-körkort för att ta dig till arbetsplatsen
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Har god fysisk förmåga då upprepade lyft förekommer
- Är ostraffad

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av paketsortering eller annat terminalarbete
- Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil

Paketterminalen ligger i Pilängen utanför centrala Örebro. Det innebär att det kan vara besvärligt att ta sig dit med kollektivtrafiken. Ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45124

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lagerarbetare på deltid till Lajac Örebro Academic Work
Mötesbokare till Aldovo i Örebro Örebro Academic Work
Spontanansökan Örebro Örebro Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till