Jobbet Nattjobb som brevsorterare i Hallsberg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nattjobb som brevsorterare i Hallsberg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Hallsberg
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett aktivt extrajobb att kombinera med dina studier? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Hallsberg söker vi nu brevsorterare nattetid. Arbetstiderna är vanligtvis 23:30-05:30 söndag till torsdag och du förväntas kunna arbeta ca 2 dagar i veckan.

I arbetet med brevsortering jobbar du både manuellt och med maskiner.
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta uthyrd till vår kund i Hallsberg. Tjänsterna tillsätts så snart vi hittat rätt personer och vi ser långsiktigt på din anställning.

Detta söker vi:

VI SÖKER DIG SOM:
- Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta är ett krav och vi kan inte gå vidare med sökande som ej uppfyller det.
- Har möjlighet att pendla till och från Hallsberg eller att du bor i Hallsberg.
- Har möjlighet att arbeta ca 2 dagar i veckan

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med rekryteringen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41308

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Extrajobb Örebro Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Hallsberg).