Jobbet Nattjobb på terminal för studenter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nattjobb på terminal för studenter publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Nu är vi på jakt efter fler stjärnor till ett spännande uppdrag hos vår kund i Helsingborg. Är du student och samtidigt har minst ett år kvar av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen som nu söker nya medarbetare för nattarbete till sin terminal i Helsingborg. Arbetsuppgifterna består främst av lossning och sortering av paket.

I huvudsak är gäller arbetet natt mot måndag till natt mot fredag. Arbetstiderna varierar från kl. 22-07 och arbetspassen varierar mellan tre och åtta timmar. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och ett högt tempo krävs.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Vi söker dig som gillar att ha ett fysiskt krävande jobb och vill arbeta i högt tempo. Vi ser att du kan arbeta minst två pass i veckan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting som konsult men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att söka redan idag!

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person som är
- Flexibel
- Effektiv
- Noggrann
- Ordningsam

Vidare bör du vara en person som har en god fysisk förmåga och inte är rädd för att ta i då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Du bör också gilla att arbeta i högt tempo och med ett stort ansvar. Till sist är det centralt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att du är kvalitetesmedveten då det är av vikt att paketen sorteras både snabbt och rätt.

Truckkort är meriterande men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53696

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till