Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nattjobb på deltid till terminal i Västberga! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nattjobb på deltid till terminal i Västberga! på Uniflex

Nattjobb på deltid till terminal i Västberga!

Uniflex Stockholm Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu flera personer som vill arbeta med paketsortering på deltid på en stor terminal i Västberga. Företaget är välkänt och ledande inom logistikbranschen och erbjuder sina kunder transport- och logistiklösningar världen över. Arbetet går ut på att sortera och lyfta av och på paket. För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet behöver du vara fysisk stark och klara av tunga lyft. Tjänsten är förlagd på nätterna (söndag natt till fredag morgon) kring 00:00 till 07:00. Du behöver kunna jobba minst 2 dagar i veckan. OBS! För att vara aktuell för ett deltidsjobb krävs att du har en annan sysselsättning på minst 51% eller är studerande. Detta måste framgå tydligt i ditt CV och vi kommer att behöva intyg på detta.

Personliga egenskaper
För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du: • Talar och skriver flytande svenska • Har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, alternativt är student. Observera att detta måste framgå tydligt i din ansökan för att vi ska kunna kontakta dig. Tjänsten ska tillsättas omgående, Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57161