SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Area Sales Manager till James Hardie på Säljpoolen

Area Sales Manager till James Hardie

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara någonting för dig! I Sverige är James Hardie ett växande bolag inom byggbranschen, men på flera platser i världen är vi en starkt etablerad aktör. Nu söker vi en   Area Sales Manager
Södra Sverige 

Som Area Sales Manager på James Hardie blir du en del av ett team med tillväxt i fokus! Du får en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Vi söker dig som har vana att tillsammans med återförsäljare inom detaljhandeln utveckla gemensamma affärer till nöjda slutkunder. Med god koordinationsförmåga sammankopplar du olika intressenter i köpprocessen samt vid installation av våra kvalitativa produkter. Det är en klar fördel om du redan har kundkontakter i området. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och har ett naturligt sinne för affärer.

Rollen som Area Sales Manager är ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta både med återförsäljare, privatkunder, byggföretag och byggare i ditt försäljningsområde.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Bearbeta kontakter i ditt distrikt, både nya och befintliga
  • Skapa goda långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder
  • Kundansvar och förhandling gentemot kund
  • Säkerställa att våra affärspartners har rätt kunskapsnivå kring våra produkter
  • Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning

Vi erbjuder 
Här får du möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor på ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder. Du kommer ha ett bra stöd från dina medarbetare och en marknadsavdelning som arbetar för att sätta James Hardies varumärke på den svenska kartan.

James Hardie har starka ägare och sunda värderingar. Här får du möjlighet att arbeta med ett internationellt starkt varumärke som erbjuder en innovativ lösning vid byggande och renovering av hus. Som Area Sales Manager hos oss får du en ansvarsfull roll som du själv är med och formar. Du har alla förutsättningar för att bygga vidare på James Hardies expansion i Sverige. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning till återförsäljare som jobbar inom sällanköpshandeln, t.ex. byggmaterial eller kökslösningar för nybyggnation eller renovering. Du har ett stort affärssinne och inger förtroende som i förlängningen leder till långsiktiga relationer med dina kunder.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet som snickare / byggare med säljerfarenhet. 

Du har förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt, goda kunskaper i svenska och engelska, IT-vana samt körkort.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel. 070-606 31 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
James Hardie Industries är världens främsta tillverkare och marknadsförare av högpresterande lösningar för fibercement och fibergips. Vi består av en mångsidig global personalstyrka på cirka 4800 anställda i verksamheter i Nordamerika, Europa, Australien, Nya Zeeland och Filippinerna och genererar mer än 2,9 miljarder dollar i årsomsättning.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: fb509f7b63e4436ba96fad8b9e0849