Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätverkstekniker till Pingday, i Helsingborg jobb i Helsingborg på PAf Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätverkstekniker till Pingday, i Helsingborg på PAf Rekrytering AB

Nätverkstekniker till Pingday, i Helsingborg

PAf Rekrytering AB Helsingborg, Skåne län Heltid


Pingday är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och Helsingborgs stad och vi driver bland annat det Öppna Stadsnätet, fibernätet, Stadshubben för IoT och flera operatörshotell. Även om namnet och bolaget är nytt så har vi hållit på med fiber och kommunikations-lösningar i snart fyrtio år. Se närmare:
[ Link removed ]

Om verksamheten
Vi är ett glatt gäng på cirka 35 medarbetare som är fullt fokuserade på kommunikationslösningar som kan bidra till en enklare digital vardag. Vi vill helt enkelt ge våra kunder ett enklare uppkopplat liv och samtidigt göra vår sammankopplade värld bättre. Vår vision är att bli Europas bästa regionala Stadsnät, med hjärtat i Helsingborg!

Hos oss får du arbeta med hela kedjan fram till kundens anslutningspunkt och med alla typer av tjänster inom stads- och fibernät. Via vårt fibernät och våra operatörshotell levererar vi kommunikationslösningar / bredbandstjänster, för internet, TV och telefoni, till både privat- och företagskunder. Vi har även pågående leveranser av smarta tjänster till kommuner, företag och större fastighetsägare och i vårt nät finns idag över 50 000 anslutningar - fler lär det bli.

Vi trivs i digitaliseringens framkant och har flera spännande pilotprojekt och pågående leveranser av tjänster med hjälp av uppkopplade sensorer. Vi var en av pionjärerna inom området och har en idag gedigen kunskap inom IoT/M2M-kommunikation. Vi ser mycket positivt på vår fortsatta utvecklingsresa och är mycket stolta över att både kunna utveckla och leverera framtidens kommunikationslösningar

Om tjänsten
Rollen som Nätverkstekniker på Pingday AB är bred. Du kommer att arbeta med 2nd/3dr line support inom vår NOC samt konfiguration och installation av nätansluten utrustning inom våra nät, som idag täcker större delen av nordvästra Skåne. 

Vi tror att man trivs bäst i en roll med varierande arbetsuppgifter, där man kan fortsätta att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. I rollen som Nätverkstekniker kommer du därför att arbeta, både i vår NOC (Network Operations Center) med systemdrift/övervakning och på fältet med installation/felsökning. Alltid i ett nära sampel med våra kunder och partners.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Drift/Övervakning av system för nät - och tjänstehantering, accesskontroll, portaler m.m.
- Felsökning och felavhjälpning
- Installation, konfiguration och driftsättning av aktiv utrustning i stadsnätet
- Drift/Övervakning av brandväggar, loggservrar samt andra system
- Teknisk Support/Ärendehantering - andra och tredje nivån
- Bemanna vår NOC (Network Operations Center) för övervakning av både stadsnät & tjänster

Du kommer till en arbetsplats med stor teknisk och affärsmässig bredd. I rollen har du många och täta kontakter med såväl interna som externa specialister och vi ser gärna att du så småningom tar ansvar för ett eget fokusområde, där du tillsammans med dina kollegor driver/koordinerar olika utvecklings- och förbättringsprojekt. När du blivit varm i kläderna kommer det även att ingå perioder med jour & beredskapstjänstgöring. Tjänsten är placerad på Pingdays huvudkontor i Helsingborg och du rapporterar till chefen för vår Drift/NOC.

Om dig
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot nätverksdrift /-teknik och det är meriterade om du är certifierad (t.ex. CCNA). Du har förmodligen arbetat ett par år i en roll med infrastruktur/nätverksdrift och support. Du trivs med ett eget ansvar och vet att det är viktigt med uppföljning och en tät kommunikation med alla parter. Vi förutsätter att du har körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du öppen, tydlig och engagerande. Du arbetar strukturerat och trivs i en roll med omväxlande arbetsuppgifter. Naturligtvis är du serviceinriktad och brinner för att utveckla samspelet mellan människa och teknik. Du är initiativrik, men samtidigt mån om att inte tappa fokus på det som för arbetet framåt.

Kontakt
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller via [ Link removed ] Efter slutförd rekrytering finns du kvar PAf:s kandidatbank och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar-

Tillträde till tjänsten kan ske omgående och vi arbetar därför med ett löpande urval.

Sista ansökningsdag: 2021-10-29.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö.
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [ Link removed ]

Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
Mikael Eliasson, Akademikerna, 010-179 5044
Vesna Sulejic, Vision, 042-490 3164

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss på Pingday och vi vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Sökord: Nätverk / Fibernät / CCNA / Nätverkstekniker / Bredband / Stadsnät / Cisco / NOC / IoT / Nätverksteknik /

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168160