Jobbet Nätverkstekniker till Nethouse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverkstekniker till Nethouse publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

"Teknik är kul, men det är vad vi åstadkommer med den som betyder något" - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. I nybyggda och fräscha lokaler vid södra infarten i Örebro väntar 90 personer på att bli dina nya kollegor! Här blir du en del av ett erfaret och familjärt team där man gärna tar en gemensam lunch eller spelkväll. Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik. Här erbjuds du en arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt samt möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling. Du kommer arbeta med trevliga och kompetenta arbetskamrater på en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nethouse. Uppdraget är på heltid och sträcker sig 12 månader framåt. Behovet är dock långsiktigt och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Nethouse, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker kommer du att arbeta med drift, support och utveckling av nätverk hos Nethouses kunder. Du kommer att designa lösningar, genomföra tekniska implementationer samt agera tekniskt säljstöd och rådgivare gällande exempelvis arkitektur, strategi och teknik. Arbetet sker både inhouse och ute hos kund.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Har relevant utbildning, exempelvis inom nätverk och virtualisering eller liknande.

Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då kommunikation med kunder och kollegor sker på båda språken.

Har några års arbetslivserfarenhet där du har arbetat med stora och komplexa nät. Du har goda kunskaper i Cisco, HP eller Checkpoint och det är meriterande om du är certifierad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och framförallt ser vi att du som söker är:

Självgående

Analytisk

Prestigelös & Lyhörd

Affärsmässig

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Örebro
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!

Referens

15026945-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till