Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätverkstekniker till Iver i Syd jobb i Landskrona på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätverkstekniker till Iver i Syd på Poolia

Nätverkstekniker till Iver i Syd

Poolia Landskrona, Skåne län Heltid

Iver är i en expansiv fas och planerar att tredubbla företaget under de kommande åren. Nu de söker efter nya kollegor till sitt nätverksteam i Syd. Som nätverkstekniker hos Iver erbjuds du en omväxlande roll i ett härligt team. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med Iver? Vill du bli en del av ett teknikälskande gäng specialister som brinner för innovativa lösningar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker dig som brinner för att leverera de bästa lösningarna till din kund och för att skapa en effektiv IT-miljö! Som nätverkstekniker varierar dina arbetsuppgifter, som kommer innehålla en kombination av att arbeta tekniskt genom förvaltning & underhåll samt med kundkontakt och utveckling. Du kommer arbeta med det dagliga kring felsökning, incidenter och support, men även med uppsättning av nya IT-miljöer anpassat efter kundernas behov. Ditt arbete kommer innefatta både mjuk- och hårdvara samt kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Ni stöttar och hjälper varandra i teamet för att lösa kundernas problem så effektivt som möjligt. Du kommer även samarbeta med andra team på Iver som behöver hjälp med nätverkstekniska problem. Du kan få möjlighet att vara med i spännande projekt hos Iver där din kompetens är värdefull.

Vem är du?
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och minst 4 års erfarenhet av att arbeta med nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i eller driva projekt. Det är ett krav att du har god kompetens och arbetslivserfarenhet inom switchar, routing och brandväggar. Du behärskar tekniker som Watchguard, Cisco ACI, Meraki, Fortinet, Office 365 och Azure. Det är även en stor fördel om du har CCNA/CCNP eller motsvarande.

Du trivs med att arbeta självständigt och omväxlande där du tar ansvar och är trygg med att fatta egna beslut. Samtidigt är du prestigelös och trivs att arbeta tillsammans för att lösa problem. Ordning och reda är något du tycker om. Självklart är du nyfiken och har ett stort tekniskt intresse!

Rollen kräver att du har B-körkort, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Placering är vid något av Ivers kontor i Malmö, Landskrona eller Helsingborg, alternativt hemifrån. Vid introduktionen och din första tid hos Iver kommer du vara placerad på kontoret i Landskrona.

Om verksamheten
Iver utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster som ger digitala konkurrensfördelar och möjliggör innovation. Vi guidar våra kunder genom ett IT-landskap som ständigt förändras och gör det enkelt att ta del av ny teknik och moderna arbetssätt. Våra kunder finns i alla branscher och vi levererar våra tjänster till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor. Med säte i Stockholm verkar Iver i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion, alltid nära kunden. Iver omsätter drygt 2,6 miljarder SEK och har cirka 1 350 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor i Sverige och Norge. Vi är stora men finns nära våra kunder, både geografisk och i tanken. Läs mer på iver.se.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ]

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60957