Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätverkstekniker till expansivt, dynamiskt och ungt företag jobb i Linköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätverkstekniker till expansivt, dynamiskt och ungt företag på Framtiden

Nätverkstekniker till expansivt, dynamiskt och ungt företag

Framtiden Linköping, Östergötlands län Heltid

Skulle du trivas i ett fritt och ansvarsfullt arbetsklimat där kulturen drivs av många skratt och naturlig glädje? Då ska du absolut läsa vidare!

OM FÖRETAGET
Maintrac är teknikexperten inom strategi, hårdvara, system och drift. Vi levererar allt för Sveriges nät.
Från övervakning, NOC, helpdesk, serverhosting, datalagring och drift till skräddarsydd reservdels– och hårdvaruhantering som kan förkonfigureras efter kundens logistiska och tekniska behov. Dessutom erbjuder vi teknikexpertis i form av konsulting inom projektledning, management, arkitektur, teknik och strategi.
Vi är en värderingsstyrd organisation och vi är engagerade av naturen och har en kultur som handlar om att ha kul på jobbet, vara lyhörda, nyfikna och formbara.

Vår kultur bygger på fyra bokstäver – W.I.S.E.
Witty – Vår kultur drivs av många skratt och en naturlig glädje. Vi tycker om att ha kul på jobbet! Den är en naturlig del av vårt eget DNA.
Innovate – Vi är den nya generationen digitala experter som genom högsta möjliga säkerhet kopplar ihop människor, företag och samhälle med nya upplevelser.
Smooth – Vi anpassar oss alltid efter marknadens ständiga utveckling. Det är nyckeln till att betraktas som ett öppet, innovativt och tillförlitligt företag.
Energetic – Vi är engagerade och föreslår gärna alternativa vägar fram för att leverera en hållbar och säker digital infrastruktur.
Hos oss får du ett fritt och ansvarsfullt arbetsklimat i ett expansivt, dynamiskt och ungt företag som har erfarenhet och hög kompetens.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I din roll som nätverkstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Drift och övervakning av Maintracs kunders nät
  • Hantera felsökning i kundernas nät
  • Ersätta och uppgradera utrustning
  • Driftsättning av förbindelser och installationer
  • Säkerställa datakvalitén databaser och stödsystem
  • Upprätthålla tillgänglighet och kvalitet i kundernas nät
  • Proaktivt arbeta med att förbättra kundernas nät
  • Vara en del i ett team med arbetstid och beredskap 24/7

DIN PROFIL
För att passa i rollen ser vi att du besitter relevant arbetserfarenhet eller utbildning inom nätverksområdet, alternativt har läst kurser inom IP-baserade nätverk som exempelvis Cisco, Nokia eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av stadsnät, kunskap om hur större nätverk fungerar och innehar nätverkscertifiering.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är serviceinriktad, strukturerad och lyhörd för kundernas skiftande behov. Du är också ansvarstagande, har god initiativförmåga och trivs av att arbeta tillsammans med andra i team.
Du går i gång vid problemlösning och är lugn i kritiska situationer. Dessutom behöver du ha körkort för bil och kunna prata och skriva svenska samt engelska.
Maintrac arbetar med en mängd olika leverantörer och produkter och därför värdesätter vi en bred kunskapsbas. Därmed ser vi gärna att du tidigare har kunskap eller har arbetat med flera olika tillverkares utrustning och plattformar.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och vi kommer att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

VILLKOR
Startdatum: Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Linköping
Arbetstid: Dagtid. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Omfattning: Heltid

KONTAKTPERSON
Unn Thorén
Personalansvarig Framtiden AB
073-500 87 37
[ Link removed ]


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049943329