SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätverkstekniker till Cygate! jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätverkstekniker till Cygate! på Framtiden

Nätverkstekniker till Cygate!

Framtiden Jönköping, Jönköpings län HeltidCygate gör just nu en spännande digitialiseringsresa. Vill du vara med på den resan? Har du en utbildning inom nätverk/IT och gillar att träffa människor? Sök då denna roliga tjänst som nätverkstekniker på Cygate!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker på Cygate kommer du få vara med och göra skillnad. Cygate genomför nu spännande digitaliseringar inom bl.a. fastigheter, som de vill att du ska bli en del av. Du kommer att bli en del av ett team som främst jobbar med:
Inventering/kartläggning av IT-infrastruktur
Installation av switchar/routrar
Dokumentation

En stor del av tjänsten är på resande fot, detta då många av uppdragen finns runt om i Sverige. En normal vecka innebär 2-3 dagar ute och resten på kontoret i Jönköping.
På sikt kan det även förekomma en del drift och underhåll i denna roll.

Om företaget

Cygate är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. De tillhör Nordens ledande systemintegratör inom data- video- och telekommunikation. Företaget skapar lösningar åt bland annat Internetleverantörer, telekomföretag, stat, myndigheter, Internetföretag, och tillverkningsindustrin. Med sin spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift skapar de IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.

Din profil

För att lyckas i rollen som Nätverkstekniker skall du inneha följande:

  • Läst YH-utbildning inom IT/Nätverk alt motsvarande arbetslivserfarenhet inom nätverk/IT-infrastruktur
  • B-körkort & Egen bil

Det är meriterande om du som Nätverkstekniker har något av följande:

  • Erfarenhet inom routrar/switchar/nätverk

Cygate vill ha dig som är en lagspelare och trivs bäst i att jobba med andra. Då du i rollen som nätverkstekniker kommer att ha mycket kontakt med människor är det viktigt att du är en social och utåtriktad person. Du representerar Cygate ut mot kunder och det är därför viktigt att du har lätt för att skapa förtroende hos andra.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid/dagtid

För att lyckas i rollen som Nätverkstekniker skall du inneha följande: Läst YH-utbildning inom IT/Nätverk alt motsvarande arbetslivserfarenhet inom nätverk/IT-infrastruktur B-körkort & Egen bil Det är meriterande om du som Nätverkstekniker har något av följande: Erfarenhet inom routrar/switchar/nätverk
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000114427162