Jobbet Nätverkstekniker sökes till spännande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverkstekniker sökes till spännande företag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba i en spännande miljö med ett härligt team? Har du ett stort intresse för teknik och vill jobba med varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som nätverkstekniker arbetar du med installation av data-, fiber-, kablage- och kommunikationsutrustning. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är underhåll och felsökning av nätverksrelaterade produkter. Du kommer att arbeta i Örebro och inom en 10 mils radie.

Om företaget
Vår kund är specialiserade inom telecom och infrastruktur. De finns i hela världen och har cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. Mer information om företaget ges under intervjun.

Din profil
Skallkrav: - Som lägst gymnasieutbildning inom el eller teknik - Svenska i tal och skrift - Körkort B - Datorvana - Installationserfarenhet av nätverk Meriterande: - Fibererfarenhet Vi söker dig som är självgående och som vågar ta egna initiativ då självständigt arbete förekommer. Då spontana uppdrag dyker upp ser vi gärna att du är flexibel. Du kommer att arbeta i ett litet team, därför är det viktigt att att du har lätt för att umgås med andra och är samarbetsvillig.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Placering: Örebro Arbetstider: 7-16 Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Referens

20002

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till