Jobbet Nätverkstekniker på deltid till Saab i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverkstekniker på deltid till Saab i Linköping publicerad av Poolia

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du gedigen erfarenhet av att tidigare arbetat som nätverkstekniker och känner dig redo för nästa utmaning? Till Saab i Linköping söker vi omgående en nätverkstekniker på 75% för ett uppdrag som initialt sträcker sig fram till sista mars 2021. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Nätverkstekniker kommer du att arbeta med installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster. Du kommer att arbeta med nätverksutrustning som switchar, routrar och access-punkter samt brandväggsutrustning, lastbalansering, routingprotokoll och VPN-teknik.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning och flera års erfarenhet av att arbeta som Nätverkstekniker med god kännedom inom LAN baserat på Cisco, Cisco ISE och Citrix SD-WAN. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med brandväggar Fortigate/Checkpoint och Datacenter Cisco ACI är detta meriterande. Som person är du ansvarsfull, analytisk och noggrann i ditt arbetssätt. Du drivs av ständig förbättring och att skapa en tryggare IT-miljö för företaget. Då du kommer ha många kontaktytor vilket gör att tjänsten kräver att du är flytande i så väl svenska som engelska i både tal och skrift.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57234

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till