Jobbet Nätverkstekniker/NOC-tekniker till Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nätverkstekniker/NOC-tekniker till Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och söker ett arbete med stora möjligheter till utveckling? Har du ett brinnande tekniskt intresse? Vi söker nu en NOC-tekniker till växande Bredband2 i centrala Malmö!

Information om uppdraget:

Som NOC-tekniker på driftavdelningen hos Bredband2 ansvarar du för att övervaka och supportera företagskunders olika kommunikationslösningar inom bredband, telefoni och datacenter. Du arbetar självständigt och har mycket eget ansvar, men stöd finns alltid att tillgå hos dina kollegor. Arbetet är förlagt till dagtid men på sikt ingår visst beredskapsarbete som roterar mellan dig och övriga kollegor i teamet.

Bredband2 är en arbetsplats som präglas av respekt, uppskattning och personlig utveckling. På avdelningen får du en trygg och samtidigt stimulerande vardag. Här får du vara med från start till mål i de olika projekt av varierande natur och storlek som genomförs på avdelningen. Det finns även goda möjligheter för dig att utvecklas i din karriär på Bredband2 inom företagets Operations-avdelning.

I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bredband2, med ambitionen att på sikt gå över som direktanställd av Bredband2. Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att lyckas i tjänsten är du som person självgående och en riktig problemlösare. Du trivs med eget ansvar och kan själv se vilka uppgifter som behöver lösas. Trots detta är du också en lagspelare som gärna stöttar kollegor. Du sätter kunden i fokus och arbetar alltid med stort engagemang.

Krav för tjänsten är att du har ett brinnande intresse för teknik och snabbt kan lära dig nya begrepp. Du har hunnit skaffa dig viss tidigare erfarenhet av liknande arbete, och vi ser gärna att du har läst en eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT. Du bör ha erfarenhet av Ethernet/IP, switching, routing (BGP) samt Linux. Mycket meriterande för tjänsten är om du innehar Certifieringar inom CCNA eller CCNP samt om du har kunskap inom Cisco IOS/IOS XR och Bash. Krav för tjänsten är även att du innehar B-körkort samt att du talar flytande svenska och behärskar det engelska språket väl.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: Nätverk, NOC, Nätverkstekniker, NOC-tekniker, Nät, Bredband, Fiber, Operations, Leverans, Linux, Ethernet, IP, Switching, Routing, Cisco, Bash

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45840

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till