Jobbet Nätverkstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
NORRKÖPING
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Centric växer och vi söker nu förstärkning av flera nätverkstekniker till vår kund i Norrköping. Du kommer att vara anställd av Centric men arbeta som konsult ute hos vår kund. Det är vanligt att våra kund söker en långsiktig lösning och att konsultuppdraget övergår i en anställning direkt hos dem.

Arbetsuppgifter
Om du är intresserad av att arbeta med en kund som har ett stort och komplext nätverk där många projekt drivs parallellt för att skapa en stabil och framtidssäkrad miljö har du nu möjligheten! Du kommer att arbeta i ett team bestående av kollegor från vår partner och få möjlighet att vara med i stora projekt.

Din profil
Vi söker dig med minst ett års erfarenhet av arbete som nätverkstekniker. Du är van vid Cisco miljöer och vi ser gärna att du är har en CCNA inom Routing och Switching.

Är du noggrann och ser helheten hos kunden så kan du vara den vi söker. Vi ser även att du vill utvecklas och vara med i projekt där du kan lära dig och ta dig an uppgifter som du inte gjort tidigare. Om du har flera certifieringar inom Cisco är det en fördel. Vi ser även att du kan hantera uppdragsgivare och har lätt för att samarbeta med kund och kollegor. Eftersom kunden kommunicerar på svenska är det ett krav på att du kan behärska svenska skriftligt och muntligt.

Som person är du konsultmässig och har ett genuint tekniskt intresse. Du kommer att vara en viktig del i vår kunds IT-miljö och det är därför viktigt att du har förmåga att se helheten i en utvecklings- och leveransprocess mot kund.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har flera års erfarenhet. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks-tekniker, CCNA, konsult, Consultant, data, IT technician, Norrköping.

Referens

1539082375868

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till