Jobbet Nätverkstekniker för kommande uppdrag i Östergötland! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverkstekniker för kommande uppdrag i Östergötland! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker ständigt efter nätverkstekniker för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar i framtiden.

Varmt välkommen med ditt CV redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kan komma att variera och styrs av kundens behov. Vanligt förekommande uppgifter är installation, drift, samt underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster. Att flytta servrar för att övergå till molnteknik, uppgradera brandväggar och andra nätverksrelaterade säkerhetsåtgärder förekommer även. Andre exempel är VPN-teknik, felsökning i nätverk och loggar, access-punkter och brandväggsutrustning.

I och med att varierande grad av erfarenhet och specialisering efterfrågas är det av stor vikt att du tydliggör dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i din ansökan.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Antingen har du längre erfarenhet av arbete som nätverkstekniker och nätverksdrift eller så har du precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att utöka din kompetens.

Rollen som nätverkstekniker innebär stort ansvar. Vi ser därför att du tar dig ann uppgifter med noggrannhet och beslutsamhet. Du har även en god problemlösningsförmåga. Oavsett storlek på datanät är det ofta en central del i företagets verksamhet. Det är därför av vikt att du ser vikten i att söka förbättringar och skapa förutsättningar för en god datasäkerhet i verksamheten.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

58418

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till