Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätverkstekniker/ drifttekniker till växande IT-bolag! jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätverkstekniker/ drifttekniker till växande IT-bolag! på Bravura

Nätverkstekniker/ drifttekniker till växande IT-bolag!

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet som nätverkstekniker och trivs med att arbeta kundnära? Vill du dessutom arbeta i ett nära team där du får möjlighet att påverka arbetsprocesser och samarbeten? Då är denna tjänst något för dig! Vi söker just nu för kunds räkning en självständig och lösningsorienterad närverkstekniker.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos kundföretaget.

Om företaget

Företaget är en växande aktör inom IT- och nätverkstjänster och tillhandahåller datorhallar, nätverkslösningar och support till företag. Du kommer att få mer information om företaget i det första samtalet med Bravura.

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker ansvarar du för att leverera nätverkslösningar och tillhandahålla tjänster av hög kvalitet till företagets kunder. Till dina primära arbetsuppgifter hör nätverksdesign samt introduktion och implementering av nätverkslösningar för kunder. Du fungerar även som support i varierande ärenden kopplat till nätverksdriften. Vidare optimerar du nätverksprestandan genom att övervaka, felsöka nätverksproblem och avbrott samt schemalägga uppgraderingar. Därtill bidrar du till ett kontinuerligt säkerhetsarbete samt rapporterar driftstatus genom att samla in och prioritera information. Du förväntas även agera tekniskt säljstöd i dialogen med kund samt att beredskap ingår i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning, teknisk eftergymnasial utbildning är meriterande
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
• Goda kunskaper inom TCP/IP, routing/switching och brandväggar
• Kunskaper inom Juniper och/eller Cisco och/eller HP
• Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i tal och skrift
• Du innehar B-körkort

För att lyckas i rollen är du en person med stor teknisk kunskap och intresse för nätverkslösningar. Du har ett kreativt och innovativt förhållningssätt till lösningsdesign och problemhantering. Därtill arbetar du strukturerat, noggrant och metodiskt, där du säkerställer ett din hantering av nätverket är korrekt och säkert. Som person har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och du ställer gärna upp för andra när det behövs. Du trivs även med att arbeta i nära samarbete med kollegor och i dialog med kund, samtidigt som du driver dina arbetsuppgifter framåt med självständighet. Du tycker om att hålla högt tempo och hanterar stress och oväntade ärenden på ett hållbart sätt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: omgående
Plats: centrala Stockholm
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverkstekniker, drifttekniker, nätverk, nätverksdrift, IT, nätverkssupport, säkerhet, felsökning, Juniper, Cisco, HP, TCP, IP, routing, switching, brandvägg, heltid, rekrytering, Stockholm.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3592301