Jobbet Nätverkstekniker / tekniker / nätverk till marknadsledande Atea har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverkstekniker / tekniker / nätverk till marknadsledande Atea publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för nätverk och vill arbeta i en relationsskapande roll? Lockas du av att få arbeta i ett av Sveriges vassaste nätverksteam? I rollen som nätverkstekniker hos Atea får du arbeta i en utmanande miljö och får chansen att utvecklas över tid.

Om företaget

Atea är det svenska landslaget inom IT-infrastruktur och har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för Atea är det viktigt att du liksom Atea lever efter dessa värderingar. För dig som vill en del av laget i rollen som IT-specialist inom nätverk finns stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsmiljön på Atea präglas av hjälpsamhet och högt i tak oavsett vilka arbetsuppgifter det handlar om. Du har som anställd stora möjligheter att påverka då vi arbetar med kontinuerligt förbättringsarbete och välkomnar lösningsfokuserade förslag. Då rollen är kundnära och händelsestyrd är arbetstempot relativt högt och det är kort tid mellan idéer och implementation. Rollen är placerad i Umeå är även datacentret är.

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter till Ateas kunder. Du arbetar bland annat med felsökning av hård- och mjukvarurelaterade incidenter samt support. Arbetet innefattar att arbeta med routing, switching samt att se över nätverkssäkerhet och lastbalansering. Arbetet sker remote vilket innebär att du bistår kunderna från kontoret i Umeå, tillsammans med dina kollegor i teamet. Rollen ställer krav på både dina tekniska samt kommunikativa färdigheter. Du ingår i ett team som samarbetar för att lösa problem, på kontoret i Umeå är de 80 medarbetare. Ju längre du arbetar i rollen desto mer komplexa arbetsuppgifter kommer du att få arbeta med.

Formella krav

• Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT och nätverksteknik och som även har erfarenhet inom området • Har kunskaper inom CISCO och är certifierad i CCNA och/eller CCNP • Flytande i tal och skrift på svenska såväl som engelska • Meriterande för rollen är erfarenhet av att arbeta med Linux, OP5 eoch Netscaler • Meriterande är även erfarenhet av att arbeta enligt ITIL För denna roll lägger vi stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är en lagspelare som känner dig trygg med att kommunicera med såväl kunder som interna medarbetare och att du brinner för att ge god service. Vidare är det väsentligt att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och på ett strukturerat sätt kan dokumentera ärenden och återkoppla till kunder. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är nyfiken och vågar utmana dig själv.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. • Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Atea har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Atea en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: September Plats: Umeå Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Atea, Nätverk, cisco, nätverkstekniker, HPE, fortinet, linux, nätverkspspecialist, support, mjukvara, hårdvara, IT, infrastruktur, ITIL, teknik, routing, switching, junior nätverkstekniker, CCNA, CCNP

Referens

2461601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till