Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätverkstekniker, inom trådlös kommunikation (IoT) till Pingday, i Helsingborg jobb i Helsingborg på PAf Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätverkstekniker, inom trådlös kommunikation (IoT) till Pingday, i Helsingborg på PAf Rekrytering AB

Nätverkstekniker, inom trådlös kommunikation (IoT) till Pingday, i Helsingborg

PAf Rekrytering AB Helsingborg, Skåne län Heltid

Pingday är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och Helsingborgs stad. Vi driver bland annat det Öppna Stadsnätet, fibernätet, Stadshubben för IoT-data vår IoT-plattform samt flera operatörshotell. Även om namnet och bolaget är nytt så har vi hållit på med fiber och kommunikationslösningar i snart fyrtio år.
Se närmare: [ Link removed ]

Om oss
Pingday kopplar upp och kopplar samman människor, företag och saker genom våra fiber och sensornätverk som täcker hela Helsingborg för att skapa en smartare uppkopplad stad. Med utgångpunkt i en stads utmaningar kopplar vi upp sensorer, samlar in och presenterar och analyserar data för att öppna upp för nya insikter om vår stad, t ex när fotbollsplaner ska vattnas, hur luften påverkar arbetsmiljö, eller när lamporna lyser. Våra kunder är boende i Helsingborg, fastigheter, företag och stadens alla förvaltningar och bolag – dessa vill och kan vi stötta med tillgång till data och analys för att förbättra, automatisera, utveckla nya värden och förmågor.

Vi är ett bolag i tillväxt och vi är idag ca 45 medarbetare som verkligen älskar att både leverera och utveckla kommunikationslösningar som bidrar till en enklare digital vardag. Vi vill helt enkelt ge våra kunder ett enklare uppkopplat liv och samtidigt göra vår sammankopplade värld bättre. Vår vision är att bli Europas bästa regionala Stadsnät, med hjärtat i Helsingborg!

Inom Pingday finns både erfarenheten och den kunskap som behövs för att driva och utveckla större nät/infrastruktur fram till, och förbi, våra kunders anslutningspunkter. Via vårt fibernät och våra operatörshotell levererar vi kommunikationslösningar / bredbandstjänster, för internet, TV och telefoni, till både privat- och företagskunder (idag har vi över 50 000 anslutningar och fler lär det bli).

Om tjänsten
I rollen som Nätverkstekniker, inom trådlös kommunikation och IoT, kommer du att arbeta i team tillsammans med interna specialister/projektledare och plattformsansvariga. Vi kan lova dig en mycket spännande och omväxlande roll där du hela tiden kommer att röra dig mellan den dagliga driften av våra IoT-lösningar och utmanande utveckling & test av pilot-lösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Installation, konfiguration och driftsättning av utrustning, system och sensorer kopplat till våra IoT-lösningar
- Avancerad felsökning och felavhjälpning
- Aktivt delta i och driva förbättringsarbete
- Delta i och driva projekt
- Omvärldsbevakning (sensorer, plattformar och standarder t.ex.: Wi-sun, LoRa, DECT, Z-wave)

Hos oss på Pingday finns det en stor teknisk och affärsmässig bredd. I rollen kommer du att ha många och täta kontakter med såväl interna som externa specialister. Vi ser gärna att du så småningom tar ansvar för ett eget fokusområde, där du tillsammans med dina kollegor driver/koordinerar olika utvecklings- och förbättringsprojekt. Tjänsten är placerad på Pingdays huvudkontor i Helsingborg (det finns möjlighet att arbeta hemifrån när, utifrån egna och arbetets förutsättningar) och du rapporterar till vår Avdelningschef Teknik.

Om dig
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot nätverks- och kommunikationsteknik, men din erfarenhet och ditt genuina intresse för området är viktigast. Du har förmodligen arbetat ett par år i en liknande roll och är van vid både installation och felsökning inom olika typer av sensorer, kommunikationsutrustning och plattformar. Har du även arbetat en del med att utvärdera och ta fram nya tekniska lösningar - nära slutkund – är det meriterande. Du trivs med ett eget ansvar och vet att det är viktigt med uppföljning och tät kommunikation med alla parter. Vi förutsätter att du har körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du öppen, tydlig och engagerande. Du arbetar strukturerat och trivs i en roll med omväxlande arbetsuppgifter. Naturligtvis är du serviceinriktad och brinner för att utveckla samspelet mellan människa och teknik. Du är initiativrik, men samtidigt mån om att inte tappa fokus på det som för arbetet framåt.

Kontakt
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller via [ Link removed ] Efter slutförd rekrytering finns du kvar PAf:s kandidatbank och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar-

Tillträde till tjänsten kan ske omgående och vi arbetar därför med ett löpande urval.

 Sista ansökningsdag: 2022-01-30.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö.
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [ Link removed ]

Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
Mikael Eliasson, Akademikerna, 042-490 35 28
Peter Johansson, Ledarna, 042-490 35 06
Vesna Sulejic, Vision, 042-490 31 64

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss på Pingday och vi vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Sökord: nätverkstekniker / Cisco / IoT / WiFi / Wi-sun / LoRa / sensorer / datakommunikation / signalteknik / trådlös kommunikation /

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 184738